Det er endelig helg, og hva er da bedre enn helgekos som er enkel og rask å lage?
Mitt tips er dette:
Jeg kaller retten bare for helgepita... Ikke så originalt... Det fine med denne retten, er at den kan varieres på alle mulig måter. Man kan også la barna få lage sin egen versjon, det er jo ikke alltid de ønsker å fylle sine pitabrød med det de voksne får vann i munnen av.
Vi kjøper ferdige pitabrød i butikken. Fyller dem med tomatsaus, gjerne tilsatt hvitløk og krydder. Så er det bare å fylle opp. Denne versjonen hadde Bogskinke, men jeg har mer sans for kylling... Vi tok også oppi artisjokkhjerter, oliven, tomat, ost og krydder. Som sagt er det bare å fylle dem med det DU synes er godt.
Sett ovnen på 200 grader og sett inn herlighetene. De er ferdige på ca 10 minutter. Se til at osten har smeltet.
Vel bekomme!
Ha en strålende helg, det skal jeg prøve å ha. Jeg er alene med ungene siden min kjære ble kidnappet av vennegjengen igår på jobben. Jeg får ham ikke levert tilbake før på søndag, men regner med at formen hans noe redusert da :)
Fristende, - her kan man vel også benytte nan-brød. Glad søndag..
SvarSlettDette så farlig godt ut.
SvarSlettTakk for oppskrift.
Klem : )