fredag 12. august 2011

Hun lurte oss!


Man skal for all del ikke tro at man kan lure en 4-åring, for de får med seg absolutt alt!
Hver kveld får hun krype opp i sofaen til meg før leggetid. Da ser vi sporten og været. Jeg har aldri tenkt over at hun faktisk får med seg det som skjer på TV-skjermen, men det gjør hun jammen meg.

Amalie er nemlig en fjellgeit, og hun blir gjerne med mammaen sin på ettermiddagstur på fjellet bak huset. En kveld i grått og surt vær snudde hun seg plutselig og så rasende ut. Noen kalde regndråper falt fra himmelen

– Hun lurte oss! ropte hun høyt.
– Hvem lurte oss? spurte jeg.
– Dama på TV!!
– Har dama på TV lurt oss? Jeg så spørrende på min sinte prinsesse.
– Dama på TV sa at det skulle bli oppholdsvær utover kvelden, men det regener! Snerret hun og trampet videre oppover stien.

Hun hadde helt rett. Dama hadde sagt at vi i Troms skulle få oppholdsvær. Jeg visste ikke at Amalie forsto værmeldingen, og i alle fall ikke at hun klarte å orientere seg om hvor i landet vi holder til...

Da vi kom hjem hadde jeg glemt hele raseriutbruddet på fjellstien. Amalie kom igjen krypende opp i fanget for å få litt kveldskos i armkroken. Sporten og været summet i bakgrunnen, og igjen sto vær-dama og lovet oss godvær.

– Ha! Jeg tror ikke noe på ho der, ho prøver bare å lure oss en gang til! smalt det fra prinsessa, hun lar seg jammen ikke lure to ganger på rad!

Ha en lettlurt kveld dere også!

3 kommentarer:

  1. hehe! jammen får dem med seg masse de smårollingan og så kommer det dalanes med gullkorn åsså:) hæli.

    SvarSlett
  2. Snuppa e bare herlig!!! Love it!

    SvarSlett
  3. Hehe,herlig! Elsker å lese innleggene dine, du får frem ting på en fantastisk bra måte!

    SvarSlett

Blogglisten
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin