fredag 18. mars 2011

Rykker herved tilbake til start

Av og til lurer jeg på om jeg innerst inne må like selvpining og offentlig fornedrelse... For hver gang jeg har opparbeidet meg en kondisjon og en kroppsfasong som er noen lunde akseptabel, så går jeg i den samme fella. Jeg tenker: nå er jeg endelig sprek! Nå går jeg endelig inn i buksene mine igjen! Så slutter jeg både med trening og min sunne livsstil, og vips så er jeg tilbake der jeg startet. Det har skjedd IGJEN!!! (Dere kan lese om første gang jeg kastet meg på treninga her....)
For noen dager siden så jeg meg i speilet og tenkte: hva i all verden har skjedd? Passet ikke denne buksa utmerket for noen måneder siden?

Dermed måtte jeg innrømme at jeg har rykket tilbake til start - det skal søren meg ikke være mulig! Med grimme øyne troppet jeg opp på treningssenteret og befalt å få 1 års abonnement. Gutten ved disken sa man kunne betale pr mnd, men jeg var knallhard - JEG BETALER FOR 1 ÅR - HER OG NÅ!!!
Dermed er min offentlige fornedrelse igang - igjen. Med pågangsmot meldte jeg meg på noe som het BOSU. Jeg ante ikke hva det var, men tenkte at jeg helt sikker hadde godt av det...

Dette var det jeg kom til!
For å forsikre alle og enhver, det er ikke jeg som er avbildet på dette bildet! (det er stjålet/lånt fra kelkoo.no, men de tåler vel det...) Jeg er temmelig langt fra denne spreke dama, for å være ærlig. 45 minutter med styrke og balanse på en slik myk ball er ikke noe for ei som totalt mangler balanse her i livet...

Det er ikke så enkelt å stå på ballen, selv om denne dama tar treninga lett som en lek. Knebøy på ett ben, med og uten vekter i hendene, ble rett og slett for mye for ho mor, men jeg gir meg ikke. Jeg SKAL klare bosu, uansett hvor mye selvrespekt jeg må svette ut av porene.

Har også kastet meg på spinningsykkelen igjen, og jeg har igjen gnagsår på steder man ikke vil nevne. Hadde glemt hvor irriterende det er...

Ha en balansert dag dere også!

7 kommentarer:

 1. haha,ser ut for at vi har noe til felles her og! (neeeesten i mål med ned-til-ønsket-vekt-prosjekt..og vi snakker 22 kilo av..og så hiver vi oss på sjokkkis og pottis alle dager unntatt lørdag...vel,det var løgn..alle dager..)

  Skal bli godt med bare fortau og litt varme i luften, enklere å komme seg ut da:)

  Vi får ta oss sammen, sammen!! ;) Lykke te!

  SvarSlett
 2. *ler* det kommer seg nok etterhvert. Ingen er vel mester første gang?
  Men du så deilig følelse når en er ferdig på trening....!
  Det er jo ofte slik at vi damer ikke er helt fornøyd med oss selv, men så lenge en er frisk og rask så får det heller være med et par kilo (kremt) formye tenker jeg....:) Hadde det bare vært de par kiloene.
  Lykke til med videre trening - husk å ha det gøy og ikke ta alt på engang. Da blir man fort lei:))
  God fredag og helg!

  SvarSlett
 3. Aldri hørt om denne problemstillingen. Jeg elsker min egen kropp. Eh, okei det første var løgn. Og det andre...

  Jeg må også fortelle at i går klarte jeg å gjøre AKKURAT det samme som du gjorde for 1-2år siden og fortalte om på bloggen.
  Nemlig å få en bleie inn i vaskemaskinen!!!!
  Oh joy! Ja, jeg trenger vel ingen inngående beskrivelse av scenarioet som utspant seg på vaskerommet - jeg regner med du har det friskt i minne:P

  God helg, og lykke til med gnagsårene. Dere får ta det rolig selv om det er freddan:))

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 4. Synes du er flink jeg, som tar grep så kjapt! Jeg er fortsatt støttemedlem for treningssenteret 5 minutt unna meg.......men blir straks så vanskelig når man må organisere barnevakt hver gang en skal på trening.....må skjerpe meg.

  ha en fin helg videre!

  SvarSlett
 5. Ja, om att att og om at tatt. Sånn er livet for de fleste tror jeg. Lekker kveld.

  SvarSlett
 6. Og vi som er innom og leser tenker : Takk Gud for at det finnes flere som meg :-) Lykke til !

  SvarSlett
 7. Haha :D dette var som å lese om meg selv. Lengter etter stabile matvaner og vekt;) Reiser på tur til sydligere trakter til uka så det har vært treningsmotivasjonen denne gang...

  Puh! Skal ikke være lett.
  :D

  SvarSlett

Blogglisten
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin