torsdag 1. juli 2010

Aaaahhhh.... me like!


Siden jeg og min kjære er litt uenige i hvordan dette nye huset våres skal innredes, så holder jeg sakte men sikkert på med snikinnredning bak hans rygg ;) Jeg kan vise dere hva jeg har gjort en annen dag, for i dag er det dette FANTASTISKE bildet som opptar meg:

Dette kunne helt klart vært min stue! Er det noen ute i denne fantastiske cyberspace-verden som vet hvor jeg kan få tak i en slik stol??? Jeg har holdt av en plass i stua til en lignende stol, men jeg klarer ikke å finne.

Min kjære har lovet å lage meg et bord i den stilen der. Mon tro når han oppfyller det løftet... Kanskje når ungene skal flytte ut av redet? Jeg får begynne å tråle strendene etter rekved.

Har så innmari lyst på salonbord i røft material. Sukk. Det er heldigvis lov å drømme, det er jo helt gratis!!!!

Ha en stuedrømmende kveld dere også!

6 kommentarer:

 1. Det der var et snasent bord, venter spent på utviklingen på ditt kommende stuebord!

  SvarSlett
 2. Denne lignet litt hvertfall. :)

  http://mrskvarsvik.blogg.no/1277755473_snart_kommer_sofaen.html

  SvarSlett
 3. Mamma til 3 små2. juli 2010 kl. 23:48

  Hei!

  Jeg vet hvor du kan finne en sånn stol: Hødnebø. Veldig dyr, og de har puff til også:-) Naboen min har en sånn og den er helt herlig å sitte i! Den har en litt brukt utseende-jeg har også sett noe lignende på Home&Cottage, den er sikkert billigere også:-) Men jeg har ikke sittet i den da. Lykke til videre i jakten!

  SvarSlett
 4. Mamma til 3 små2. juli 2010 kl. 23:51

  En ting til; Hvis du ikke får tak i de rette gamle rekvedmaterialene du trenger-så har jeg sett det har kommet en slags beis som man kan bruke på nye materialer som jeg mener faktisk heter "rekved". Alt er mulig:-)))

  SvarSlett
 5. Du finner også en slik stol eller en som er veldig lik hos "Stabbursbua" De holder riktig nok til i larvik, men kanskje de kan sende, hvem vet....... Du finner de på nettet. :)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin