tirsdag 24. august 2010

HAAALLOOOOOO!!!!Her kommer et livstegn fra det karrige nord, det er vel noen som lurer på om jeg har overlevd den verste sommeren på 100 år, og det har jeg :)

Har rett og slett tatt en laaaaaang bloggpause, men det betyr ikke at livet i familien har pause eller feriestillhet. Snarere tvert imot. Har kun hatt 1 uke ferie denne sommeren, og da var jeg hjemme med syke barn - rett og slett flott! Min evinnelige uflaks slår til som alltid.

Ellers har vi hatt snø og regn med en gjennomsnittstemeratur på ca 8 grader. Vi har kledd ungene i ull og lue, og vi har fyrt oss tomme for ved. En flott sommer med andre ord- hø hø hø.

Må jo bare si at jeg beundrer meg selv og alle mine nordnorske medsøstre/brødre. At vi i det hele tatt holder ut her oppe er en utrolig bragd. Jeg blir rett og slett litt varm i hjerterøttene når jeg ser nordlendingene som karrer seg til jobb en julidag med nysnø i fjellene. Vi hadde nysnø også nå i august, så kjære søringer - slutt å syt over litt regn og brennmaneter. Her kan vi fader meg ikke bade på grunn av stor risiko for kuldesjokk og forfrysninger. En amputasjon en midtsommersdag er ikke noe å trakte etter....

Bildene er fra St.Hans. Det var så kaldt at det ikke gikk an å være ute, så takk og lov for at vi har grillbua i hagen. Vi kunne til og med kle av jakkene våre innendørs, JIPPI!


Ha en heit kveld dere også!

5 kommentarer:

 1. Ha ha, ja den nordnorske sommeren ja... Æ har prøvd å unngå å klage for mye, men det var kun fordi jeg hadde sydenturen å glede meg til :/

  Håper ellers at alt går bra på den andre siden av brua.

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Så godt å se at du er tilbake! Har tittet innom med ujevne mellomrom, men nei... DER var du! :D
  Litt av en sommer dere har hatt.. Så er det nok ikke så verst på østlandet likevel!

  God kveld til deg og dine!

  SvarSlett
 3. I hear you, sister! Jeg er så værsjuk at jeg skuler stygt på alle som drasser på kofferter, tydelig med nesa vendt mot sydligere breddegrader. Grmf, bare vent til denne tassen blir større, da blir det ferie på a mor!

  SvarSlett
 4. Tror vi nordlenninger må ha en eller annen form for korttidshukommelse som gjør at vi glemmer alle dagene med dårlig vær.
  Kan ellers ikke skjønne hvordan vi holder ut...

  En ting er i alle fall sikkert, neste år sitter jeg ikke hjemme og venter på godt vær!!!!!

  SvarSlett
 5. Komisk...jeg satt nylig og lurte på om du hadde snødd ned eller noe :P

  Kjekt at du er tilbake:)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin