søndag 14. februar 2010

Fra en stresset mor

Da vil jeg ønske alle dere mødre en fantastisk morsdag. Å være mamma er en stor gave, men jeg må si at det også er en stressende tilværelse. Onsdag var en slik dag. Prinsessa hadde vært hos legen og fått resept på tre medisiner. Jeg dro til apoteket, men de hadde kun to av dem tilgjengelig. Jeg kjøpte disse og dro hjem.

Noe forundret så jeg at bare 1 av medisinene lå i posen da jeg var vel hjemme på kjøkkenet. Jeg lette i veska og i yttergangen. Jeg så i bilen, men nei. Brustablettene var og ble borte. Stresset ringte jeg ned til apoteket og spurte om de hadde sett noe til brustablettene, men det hadde de ikke. Det var snart stengetid, så jeg fikk lov til å komme ned og hente meg nye.

Hesblesende kom jeg tilbake, og jeg fikk nye tabletter. Så var det å komme seg på et nytt apotek for å kjøpe den tredje medisinen. Jeg kjørte av sted, og løp inn for å trekke kølapp. Flott, uendelig med kø.... Jeg satte meg ned og ventet, men da det endelig var min tur hadde jeg jaggu meg klart å glemme resepten i bilen!

Er det mulig??? Jeg stormet ut av apoteket, og over parkeringsplassen. Fant den helsikens resepten og løp tilbake til apoteket. Stengetiden nærmet seg med stormskritt.

Trakk meg ny kølapp, og ny venting.... Endelig ble det min tur, og jeg fikk den etterlengtede medisinen. Noe svett og fortvilt over meg selv kjørt jeg hjem, men hva ser jeg på gårdsplassen? Der ligger en ihjelkjørt eske med brustabletter. Jeg hadde altså klart å miste den på tunet, og rygget over den da jeg stresset ut for å få tak i nye.

Så alle stressede mødre der ute, jeg deler morsdagsbuketten min med dere - DERE ER IKKE ALENE!

Ha en velfortjent morsdag dere også :)

4 kommentarer:

 1. Hehe, må le nå jeg, kjenner meg så igjen i disse hektiske mamma-situasjonene:)) Godt du fikk tak i nye da:))

  SvarSlett
 2. Uff, mine barn er store nå, men jeg opplevd lignende episoder...fint at alt gikk bra til slutt. Kos deg resten av morsdagen.
  Klem : )

  SvarSlett
 3. Sååå fine di lysestakene di lilla var.. Sedd dem på flere blogger. Hvor fra?? :)

  Kjenner oss igjen.. vimse vimse...... :)

  God bedring!

  SvarSlett
 4. Haha, herlig!
  Uff a meg, det er ikke lett altså:-D

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin