lørdag 5. juni 2010

Snø i juni

Slik må ungene kle seg for å bevege seg ut av døra - DET ER JUNI!!!!

Ute er det 3 herlige varmegrader og snø i lufta. Må si at vi nordlendinger blir satt på harde prøver for å vise vår patriotisme :)

Og jeg skal hilse og si at sommeren var kort i år! Den varte fra mandag til onsdag. Vi rakk akkurat å ordne hagen, grille litt og løpe i sprederen før vinteren kom over oss igjen. Akk ja.

I går var det til og med så kaldt på jobben (jeg og min kjære deler kontor), at da vi kom hjem måtte vi sette oss i badstua for å tine. Jeg følte at sjela mi hadde frosset fast i nakkemusklene som var stokk stive siden jeg hutret så fælt.

Så mens dere koser dere med grønne plener, hagekos og rosebedd, så skal jeg og ungene prøve å glede oss over isroser, røde roser i kinnene og hvite fjelltopper.


Ha en avkjølende helg alle sammen, det skal jeg ha!


4 kommentarer:

 1. GODT å se at det ikke bare jeg som fryser. Jeg og kjæresten kjørte snuppa til nordkjosbotn i går, da jeg kom hjem sa jeg bare at jeg må i dusjen å få varmen i meg, jeg var så kald at jeg nærmest så ut som en ispinne der jeg stod. Å før hun dro måtte jeg ringe min mor å høre hva i guds navn skal jeg pakke i kofferten til henne, skal jeg liksom pakke ned sommerklær?? "ja gjør det, man veit aldri" sa min mor. Så det ble årets 4 årsider i den største kofferten jeg fant.......

  SvarSlett
 2. Huff, dette er ikke bra. Sånn skal det ikke være. Godt dere har badstu! ☺

  SvarSlett
 3. Ta det med ro. det e kaldere her oppe.

  SvarSlett
 4. heia...skjønner godt frustasjonen deres...her på nordmøre har vi 10 grader og iskald nordavind så jeg vet ikke jeg,men det snør ikke da:)stakkars dere.
  vi får håpe gradstokken kan øke litt for oss alle.
  en fortreffelig sommer ønskes deg.
  hilsen gunn

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin