onsdag 2. juni 2010

Ikke min dag2

I går hadde jeg for all del IKKE dagen. Når ulykkene i heimen starter før kl 06 om morgenen, er det ingen grunn til å glede seg til fortsettelsen.

Det hele begynte med at Lillegutt kom opp i senga mi og ville ha pupp. Trøtt og uten motstandskraft lot jeg ham slippe til, men hva tror dere jeg fikk til takk??? Et vulkanutbrudd i størrelse med fryktede Katla eksploderte ut av bleia hans og utover meg og senga.... Flotters!

Dermed var det bare å hive seg rundt og bli kvitt alt som stinket.
"For en start på dagen", tenkte jeg, men visste ikke at det skulle bli verre....
Da jeg kom ut på stua, hva tror dere mitt sarte øye så ut av vinduet??? SNØ OG HAGGEL!!!! Jeg som har brukt en liten formue på uteplanter, for ikke å snakke om timer med arbeid i hagen, fikk jo selvfølgelig panikk!

Nå var det bare å komme seg ut i elendigheten og redde det som reddes kunne. I snøstorm i juni reddet jeg planter fra den sikre død, og med en smule værsyke måtte jeg attpå til trøste min 3-åring som sto i vinduet og gråt.

"Jeg vil ikke ha snø, det er jo sommer!!!" gråt hun sårt mens tårene rant. Dermed måtte ho mor late som at snø i juni bare var gøy. Ingen grunn til panikk lille prinsesse... Man kan jo undre seg hvor han far var midt oppi alt dette, han fikk det travelt med å komme seg på jobb!

Etter noen timer alene med Katla kom heldigvis min kjære hjem for å avløse meg, jeg måtte jo også på jobb. Da det var lunsj, kan dere jo gjette hvor matpakka mi var... Jepp, på kjøkkenbenken hjemme. Flotters!!!


Da jeg endelig kom meg hjem etter endt arbeidsdag møtte jeg en sur far som hadde vært hjemme med Katla. Vulkanen hadde jobbet på høytrykk, så han far rømte ned i kjelleren for å slippe unna skit og ubehageligheter.

Men da kan dere jo gjette hva som gikk bananas??? Hva er det man trenger når ungen har diaré: Vaskemaskina. Det hele er faktisk ganske rart, for vi hørte at vaskemaskina gikk i ett der nede i kjelleren.

Jeg trodde at min kjære hadde satt den på, og han trodde at jeg sto for klesvaksen, så ingen av oss undret seg over at den gikk jevnt og trutt der nede.

Det var ikke før i dag tidlig min kjære kom med spørsmålet: Har du satt på vaskemaskina i dag? Jeg hadde bare så vidt fått søvnen ut av øynene, så hvordan i himmelens navn skulle jeg ha klart å sette på en klesvask?

Da forsto vi at vaskemaskina har hengt seg opp!!! Den har vasket den samme klesvasken i nesten 1 døgn! Ingen skal komme til oss og si at vi ikke vasker klærne til ungene grundig.

Ha en vulkanisk kveld dere også.

Her er forresten mitt forrige innlegg kalt: Ikke min dag

4 kommentarer:

 1. He he, kanskje stygt å skrive dette, men må bare si: HELT HERLIG!

  SvarSlett
 2. Nei, og nei... Håper morgendagen blir skinnende ren og kjempe grei!!! Men du skriver det både humoristiskt og innlevende, ble helt satt ut jeg..
  Klem : )

  SvarSlett
 3. Du får se lyst på det og tenke at du iallefall fikk et fantstisk innlegg på bloggen av det hele

  SvarSlett
 4. Ho, ho, er det stygt å le nå? Nei, det er jo sånn at en ulykke sjeldent kommer alene. ☺ Dere fikk en oevrdose, herfra kan det bare gå en vei - oppover selvsagt.

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin