tirsdag 7. september 2010

Regnbuemuffins!

Se på disse muffinsene!!!

Dette er det prinsessa kaller regnbuemuffins, og de sto øverst på ønskelista da hun skulle feire sin 4 årsdag. Det er ikke bare bare når de små blir påvirket av Youtube...

Dermed måtte jeg kaste meg rundt og lage regnbuemuffins. Det verste av alt er at de ble fantastisk gode!

Hemmeligheten er å bruke ordentlig konditorfarge, ikke billigfarge fra kolonialen. På 12 muffins brukte jeg kun et par dråper med farge. Det gjorde så muffinsene smakte vanilje - og ikke syntetiske fargestoffer.

Prinsessa var med på å pynte herlighetene, og de ser jo helt vanlige ut på muffinsfatet. Morsomt å se ansiktene til de som tar seg en bit.

Ha en fargerik aften dere også!

Forresten: link til å vinne ett års bleieforbruk!


Frist 19.september ;)


3 kommentarer:

 1. Artige muffins da. Slike må jeg prøve meg på;). Hvor får man kjøpt ordentlig konditorfarge da? Hvilket merke har de ordentlige konditorfargene?.

  Underholdende blogg du har. Humrer stadig vekk jeg er innom og leser her;).

  Ha en fin kveld videre.
  Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 2. Hei, Æ lurer også korsn konditorfarge du har brukt? Kjempe flott blogg du har.Har mæ mang en god latter når æ læs :o)

  Mvh Hege

  SvarSlett
 3. Takk for koselig tilbakemelding!

  Jeg bruker konditorfarge som heter Wilton. Man får kjøpt den i spesialbutikker eller på nettet. Fargene er helt supre, du trenger bare å dyppe tuppen av en tannpirker oppi fargen, for så å blande det ut i glasur/muffinsdeig. Setter ingen smak, og har sterke og klare farger. Et must for de som liker litt arti bakverk!

  Ha en super søndag videre.

  Elisabeth

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin