onsdag 24. november 2010

Snakk om klisterhjerne!

Min kjære er en fantastisk fyr, men han kan ikke skilte med å være noen klisterhjerne - for det er nå vitenskapelig bevist!

Jeg har flere ganger tidligere skrevet om min kjære som HATER å handle, men nå måtte han ut på egenhånd :) Han fikk bedskjed om å komme hjem med middag, oppvaskbørste og tannkrem. Da kommer 1000 kroners spørsmålet, hva tror dere han hadde i handleposen etter endt oppdrag? Middag hadde han klart, men oppvaskbørste og tannkrem var blitt forvandlet til tannbørste! Jeg lo så jeg grein, han var veldig fornøyd med at han hadde fått med seg ordene tann og børste.

.... hva blir det neste?

Ha en fornøyelig aften dere også!

5 kommentarer:

 1. Hehehehehe!! Så morsomt!! Skulle nesten tro det var mannen min som var på handel;)

  SvarSlett
 2. hei elisabeth .takk for koselig besøk på min blogg..stolen er en gammel rokokko stol som jeg har malt og trukket om...ønsker deg en fin kveld.klemmer fra åshild..

  SvarSlett
 3. Herre min hatt som jeg flirer
  Nå er det alt for lenge siden jeg har hatt tid til å lese litt på nettet og det første man må gjøre er jo en tur innom siden din.
  Herregud du er jo hysterisk morsom, med jakker som ikke funker til handleturer med unger som forsvinner og ektemann som er en kløper på handlefronten ;)
  Ha en glitrende kveld
  Og tusen takk for hysterisk herlige blogg innlegg

  SvarSlett
 4. Hahaha, hysteeerisk bra...!! Kjenner mange jeg, som kjører metoden handleliste på sms, selv om mannen drar direkte hjemmefra med kona hjemme og til butikken.... hehehe. Skriftlige greier er bra... :)

  SvarSlett
 5. Mannfolk! ( Var det ikke den konklusjonen vi kom fram til på bloggtreffet også?) :-) AV og til har jeg bare lyst til å si: Sitt i dette hjørnet og se pen ut du vennen, så tar jeg meg av dette handlegreiene :-) Neida, han er flink, men de første årene vi var sammen hadde han med seg MYE rart fra butikken!

  Ha ei strålende helg, Elisabeth!

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin