lørdag 6. mars 2010

At man aldri lærer...

Her ser dere lørdagslunsjen til meg og ungene. Han far er på isfisketur i helga, så da er det ho mor som er i sving med ungene. Kaka sto i ovnen allerede halv ni i dag tidlig, så man kan si at man er effektiv når man blir vekket kl 6...

Da kaka sto til steking, kastet jeg meg rundt for å vaske hus, og det er her jeg lurer på om jeg er en smule dum... For når du ikke ønsker smuler i huset, så kan man i ettertid lure på hvorfor man i himmelens navn vasker huset FØR man serverer ungene kake...

Nyvasket hus og kakespising passer ikke sammen, og etter tre år med unger, så skulle man jo tro at man hadde lært. Det har jeg altså ikke.

Nyvaskede gulv og støvsugd hovedetg ser akkurat like jævl... ut som da jeg våknet i dag tidlig. En ting til: Kjære småbarnsmødre, kan dere svare meg på et enkelt spm. Er det bare i dette huset man er nødt til å støvsuge 1-2 ganger i løpet av dagen (365 dager i året)? Husker før i tida da jeg hadde noe som het fredagsvask... Skulle jammen sett hvordan det hadde sett ut her hvis jeg kun vasket på fredagen...

Kaka ble forresten fantastisk god. Det er en Appelsinkake med gulrot. Oppskriften fant jeg her:
Appelsinkake med gulrot. Denne dama har utrolig mye lekkert i bloggen sin, og jeg anbefaler ALLE å ta en titt innom henne.

Nå venter jeg besøk, så jeg må sette på kaffe.

Ha en kakerik dag dere også.

4 kommentarer:

 1. Jeg er imponert!!!!
  Jeg har også fast date med støvsugeren et par ganger om dagen. Har aldri bodd et sted hvor det blir så fort støvete. Så du er ikke alene :) (og hvitmalte gulv på kjøkkenet har vist seg å være et dårlig trekk - burde vaskes hver kveld).
  Ha en fin lørdagskveld.
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Synes du er kjempeflink! Og, ja det er helt normalt at barn griser særlig når de spiser kake...(mine barn er voksne, har et barnebarn, men han er bare 11 mnd)men..jeg har to tantebarn på 6 og 3, og vi baker som oftest når de der på besøk hos meg, muffins, eller sjokoladekake...og da er det kakesmuler over alt...!!!
  Så koselig at du likte appelsinkaka, og takk for så fin omtale.
  Ha en kjempefin søndag!
  Klem : )

  SvarSlett
 3. Akk ja, helt vanlig. Samme prosedyre her i går med vasking og kakespising litt senere.
  Det så ikke ut her i stuen på kvelden. Leker og smuler overalt.
  Og du skal tro jeg ahr lurt på det samme ang de der såkallte fredagsvaskene. mistenker at de vasket hele tiden, bare kastet ut teppene fredagene. Noe annet er jo UMULIG, de hadde jo mange flere barn før! Eller kanskje de måtte sitte i ro rundt bordet å spise, også hadde de stålkontroll på barna.. eller... Nei, jeg vet ikke. her spises frokosten deres i hver sine barne-reclinere forran tvn. Da trenger mammaen ro, og en kopp kaffe. Så tørker jeg heller smuler etterpå.

  SvarSlett
 4. STøvsuge først og grise etterpå, joda, høres kjent ut det :-) Jeg ble offisielt lei av leker i stua forrige uke, og rydda bort ALLE lekene til guttungen....De er på rommet hans da :-) Og nå er det jo SÅ ryddig her! Herlig!

  Nei, avispapir rundt blomsten-idèen har jeg ærlig og redelig stjålet her i Blogglandia...er såpass ærlig at jeg innrømmer den :-)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin