søndag 28. mars 2010

En anelse utspekulert

3-åringen elsker sin bror, det er nemlig ingen andre enn henne selv som får lov til å gi ham en lusing. Blir han plaget av andre barn, da stormer hun rasende på angriperen. For en mor er det jo rørende å se at søskenkjærligheten på en måte blomstrer...

Det triste er at 3-åringen finner på stadig nye skitne triks på hvordan hun skal klare å plage sin bror UTEN å selv få kjeft for barnemishandling. En ny versjon ble jeg vitne til idag.


Mine anelser stemte, for ute i gangen satt storesøster og lærte sin lillebror hvordan han skulle slå seg selv i hodet med knyttede never... Selv slo hun løst på sitt eget, men Lillebror er naiv, så han bokset med full kraft på sitt eget hode - til vill begeistring fra storesøstra...

Da jeg prøvde å irettesette 3-åringen, var hun raskt i forsvarsposisjon.
"Det er jo ikke jeg som slår, han slår seg selv!"

Det var jo på en måte sant...

Bildene er fra Earth hour i går. 3-åringen og jeg hadde laget oss et skikkelig påskebord med gule lys og kyllinger. Det er halv pris på påskepynt på Kid nå, så løp og kjøp!

Ha en slagkraftig søndag dere også.

PS: Må bare beklage til leserene mine, spesielt Tone, som har sittet i over en uke og ventet på middagstipset jeg lovet dere forrige fredag... Tipset skal komme, jeg lover!

1 kommentar:

  1. Ja, jeg sitter selvfølgelig bare her og tvinner tommeltotter! ;-)

    Herlig innlegg, som vanlig!

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin