fredag 26. mars 2010

Hva??? Har du klipt ungene?????


Av og til har man mest lyst til å dunke hodet sitt hardt i veggen en times tid. Et slikt behov hadde jeg her om dagen. Ungene og jeg skulle nemlig til avisa og ta noen bilder i anledning den nye bloggspalten jeg skal ha der. Bloggen skal publiseres, så da må det bilder til.

Timeplanen var satt opp slik at jeg skulle klare å være på jobb, hente ungene i barnehagen, få dem til avisa, skifte på dem rene klær og bli klar til fotografering til avtalt tid. Med to små må det en del logistikk til for å få dette til å gå knirkefritt, men da hadde jeg ikke regnet med å få kjepper i hjulene av min kjære.
Kvelden før fotoseansen tar nemlig han far med seg ungene inn på badet med kjøkkensaksa... Resultatet er ikke bare at ungene har fått seg en vårklipp, de er skamklipt!!!

Jeg trodde ikke mine egne øyne da trekløveret kom blide og fornøyde ut fra badet. Han far var tydeligvis stolt av at klippinga ikke medførte seg tap av øreflipper og fingertupper. Det estetiske var ikke i hans tanker.

Er det ikke typisk?? Dagen etter skamferingen skal mine kjære små publiserers for alt og alle.... Nei, jeg går faktisk og dunker hodet i veggen noen timer.

(Bildet som kom i avisa dagen etter. Mannen på bildet er bloggeren Petter Strøm. Han er pappablogger her i Tromsø. Gruer meg litt til å se de neste bildene som publiseres...)

Mens jeg gjemmer alt av sakser her i huset, får dere ha en hårfin dag!

7 kommentarer:

 1. Dere er KJEMPEFINE, hele bunten, så ikke klag :-)
  Ønsker dere ei glad påske!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Å, dette har jeg opplevd også. Ja, nå skulle ikke jeg og mine små foreviges altså, men pappa'n klipte og strålte om kapp med guttungen da jeg kom hjem.
  Er redd jeg gråt, han hadde nemlig brukt en slik hårklippemaskin, så et godt råd fra meg: Få aldri en slik maskin i hus før mannen din er ferdig som frisør!

  P.s. Synes dere var veldig fine på bildet da.

  SvarSlett
 3. Dere var da flotte, hele gjengen!
  Spennende med egen bloggspalte - lykke til!

  SvarSlett
 4. Så utrolig gøy med bloggspalte det var virkelig morsomt for deg! Gratulerer så mye!

  SvarSlett
 5. hehe, veldig typisk.Men synes de ser helt greie ut jeg:)

  SvarSlett
 6. du kan jo foreslå og stusse håret til mannen litt ? Bare sånn bittelittergrann med kjøkkensaksa.. ? :=)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin