torsdag 6. mai 2010

Må det være så vanskelig?

I likhet med meg, må min "nye" kåk få seg en aldri så liten fasadeforbedring. Etter at sola har kommet tilbake til Tromsø ser jeg at huset ser ut som:
1) Det har stått litt for lenge i Nord-Norge (hvilket det har...)
2) Det har vært utsatt for litt for mange snøstormer (hvilket det har...)
3) Det er litt for mange år siden det sist ble malt ( noe som sikkert også stemmer...)

Dermed må nok ho mor frem med malerpenselen i sommer, men det er ikke det jeg klager over i dag. Jeg har nemlig vært på en surfetur på internettet, og sikkert pådratt meg mine første grå hår. HVORFOR I ALL VERDEN MÅ MAN HA SÅ MANGE ALTERNATIVER PÅ MALING???

På Jotun.no kan man laste ned bilde av huset sitt og dermed få se huset i all verdens fargekombinasjoner. Det er ikk bare snakk om å finne farge til selve huset, neida, man må også tenke på vindskier, vinduskarmer, mur og inngangsparti. OH MY GOD!!! For å gjøre alt mye enklere for en frustrert husmor, så er ikke hvit hvit, neida, det heter eggehvit, frostrøyk og fandsens oldemor. Dermed rotet jeg meg bort i all verdens kulører. Kjenner nå at jeg virkelig kunne ønske at det kun fantes 2 farger: Vil du ha den fargen, eller den fargen? Hvis du ønsker den første fargen, må vinduskarmene være i en bestemt kontrastfarge. Enkeltpenkelt.

Neida, slik er det ikke. Langt der i fra. Etter dagens forvirrende nettjungel, vet jeg engang om jeg ønsker huset hvitt, men håret har helt sikkert blitt grått...

Ha en fargesprakende kveld dere også!

2 kommentarer:

  1. Apropos enkeltpenkelt Elisabeth, vi beiset huset da vi flyttet inn. Og det er Frostrøyk-hvitt og kun det! På vinduskarmer og alt! Med mindre huset har spesielle vinduer eller andre særpreg, tenker jeg at alt godt kan være samme farge... Vi er hvertfall veldig godt fornøyd! :)

    SvarSlett
  2. Vil bare føye meg til kaimai ovenfor; ALT hvitt, enkelt og greit! Det har vi også, smekkerlekkert:)

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin