lørdag 9. januar 2010

Bevare roen....

Jeg vet ikke med dere, men av og til føler jeg meg slik...

Men for å ikke skremme vettet av naboer, samboer og ikke minst unger, må man finne måter å kontrollere irritasjonen sin - og det er ikke alltid så enkelt når man bor 4 stk i en trang leilighet (takk og lov for at vi snart flytter inn i et hus....).

For å bevare familiehyggen har dermed jeg og min kjære funnet en omgjengelig måte å krangle på. Man får jo av og til et behov for å vræle ufine skjellsord, men det ville jo gitt mine uskyldige små varige mén. Omgjengelig måte å krangle på foregår slik (med smil og munnen og vennlig tonefall):

Jeg: Skal du bare sitte der, eller kunne du tenke deg å hjelpe meg litt, Deres MajeSTUT?
Min kjære: Kan jeg få lov til å sitte i fem minutter før du finner meg nye oppgaver, Deres Hærselighet???

Slik kan vi, barnselige som vi er, holde på mens ungene sitter fornøyd på gulvet og leker med Duplo...

Hvis dere har noen tips på hvordan dere klarer å bevare familieidyllen, til tross for at det koker i topplokket, så tas dette imot meg takk.

Med vennlig hilsen Deres Ufyselighet

9 kommentarer:

 1. haha.....ja si det...jeg er så tåpen, at jeg går å bærer på ting leeeenge, og når jeg sprekker etterhvert, ja da renner det over med eder og galle...tenk at man kan så mange stygge og ekle ord du? heldigvis er det skjelden man har sånne tak, men barn er da utenomhus eller i "sikkerhet"---syns dere er oppfinnsomme..ja en vakkerfin søndag

  SvarSlett
 2. ha ha ha... jeg ler meg ihjel. der har vi noe å lære av dere. vi hviske-krangler. står på badet eller i et annet rom. og hviske-skriker til hverandre. noen ganger hever tommy stemmen litt og da må jeg hysjjjje på han. men får da bare beskjed om at jeg snakker like høyt selv.

  SvarSlett
 3. Mohahahaha fantastisk forklaring.
  Ganske ofte har jeg behov for å kaste både mann og unger ut i snøen for å roe de litt ned (egentlig så skulle det vel ha vært meg men jeg er en slik ei frossapinn at den tanken faller meg ikke inn akkurat in the heat of the moment)

  SvarSlett
 4. Hahahaha, jeg ser det for meg!!
  Vi har forresten nøyaktig samme diskusjonene (høres mye bedre ut med diskusjon enn krangel, ikke sant:P) og jeg ofte sier til han; Tror du at du bor på hotell, eller??

  SvarSlett
 5. he,he - morsomt! Hørtes ut som om dere klarer å beherske dere.
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Bloggen din OSER! Du er så kreativ. På mange måter. Men aller mest kaker og ord. Fantastisk! Jeg har en utmerkelse til deg på bloggen min, en AWARD som de sier på bloggespråket. Vær så god: http://ragaus.blogspot.com/2010/01/lat-creare.html

  KOS DEG! :-))

  SvarSlett
 7. Ha ha:) Ja det blir litt sånn her også pga ungene. Men jeg bærer nok litt inni meg å blåser ut når jeg blir sliten eller lei:) Takk for linken, det så jo supert ut. Lite tips når det gjelder kranglig- når huset er i boks så etter isoler så godt det lar seg gjøre. Hvertfall ett av romma, der kan du blåse te kællen engag i mellom:) Klem..

  SvarSlett
 8. Hehe, jeg kjenner meg godt igjen, ja! :D

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin