onsdag 6. januar 2010

Et lite livstegn...

Godt nytt år folkens!

Ser at jeg har hatt så lang juleferie at jeg skaper engstelse i Blogglandia:) Skal bare forsikre dere om at jeg fortsatt er i live. Har vært i Bardu hos mine svigerforeldre, og det er egentlig et under at vi ikke blåste til fjells. Vi har så og si feiret jul i en tornado, skulle vi gå mellom husene på tunet, måtte vi klamre oss fast i busker og trær for å ikke fare til himmels. I en kombinasjon med - 14 grader, var det jo rene ekspedisjonen å komme seg trygt fra huset til bilen...

Var man så uheldig å ha åpen munn når man åpnet ytterdøra, ble du fylt med så mye luft at du ikke hadde trengt å puste den neste måneden.

Men over til dagen idag! Vi skal på visning ikveld, og banken har sagt ja til at vi kan komme med bud. Stor enebolig med garasje, hage, flott utsikt og veranda. Kan man ønske seg mer? Kommer tilbake med info. Jeg er så spent at jeg nesten ikke har bakkekontakt.

So long!

7 kommentarer:

 1. Sååå spennende!! Venter spent på resultatet:) Hvor ligger huset?

  SvarSlett
 2. godt nyttår :) ja jeg begynte å lure på hvor du hadde blitt av ;) så spennende med visning da! vi leter og leter på finn.no men finner ikke så mye for øyeblikket. kommer vel mer nå som jul og nyttår er overstått. kjenner jeg får litt pusteproblemer i denne lille leiligheten. og nå som ungene fikk et billass med julegaver er det virkelig trangt ;) lykke til med visning og budgivning :)

  SvarSlett
 3. Lykke til på visningen i kveld!!!! Håper dere blir fornøyde med det dere får se, og at huset SELVFØLGELIG blir deres til en uforskammelig lav pris ;o)) Gleder meg til å høre hvordan det gikk ;o)

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake og lykke til på visningen!

  SvarSlett
 5. Hei:) Har hatt lang bloggferie selv.. Velkommen tilbake til deg! Tvi tvi med huset, så spennende:) Godt nytt år, klem fra Line..

  SvarSlett
 6. Hei og godt nytt år!
  Så spennende start på det nye året, lykke til på visningen og evt. budrunde!

  SvarSlett
 7. godt at du var her;) spennede med hus...lykke til, å hold beina på jorda unge dame..:)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin