fredag 8. januar 2010

Degradert...


Takk for gratulasjoner når det gjelder huskjøp. Dere kan tro det er panikk i heimen nå som det har gått opp for oss at vi har blitt gjeldsslaver og at vi nå må begynne med oppussing. Panikken til min kjære økte betraktelig da jeg begynte å snakke om at jeg skulle være med i oppussinga. Han er nemlig snekker og perfeksjonist, og han har liten tiltro til mine snekkerferdigheter. Egentlig ikke så rart i og med at jeg ikke engang klarer å skjære brødskiver rett.... Han så vel for seg slike verktøy i verktøykassa...
Dermed måtte jeg love å holde meg til de enklere oppgavene. Jeg er nå henvist til søppeltømmer, kaffekoker og organisator. Hø...

Skepsisen hans forsterket seg ytterligere da jeg i går skulle skisse opp en arbeidstegning om hvordan jeg så for meg at vi kunne rive ned vegger og lage et større bad... Jeg så at han anstrengte seg for å ikke le høyt av mine knotete skisser (kanskje ikke så rart når det så ut som at doen skulle ta større plass enn badstua....), men han var enig i at planen var god :)

Det han ikke vet er at jeg nå ønsker meg et slikt verktøyskrin:

Det hadde vært KONGE å sette det ved siden av hans enorme verktøykasse, og atpå til KREVE at mine verktøy også skulle brukes!

Ha en rosa dag dere også!

6 kommentarer:

 1. heisann. tusen takk for gratulasjon :) og nå er det min tur å gratulere deg. :) gratulerer så mye. dette var gøy. jeg tenkte på deg i går faktisk. og lurte på hvordan det hadde gått på visningen og om dere la inn bud. rosa verktøy er viktig! jeg har en rosa verktøykasse selv faktisk. og den rosa hammeren ble brukt av mannfolkene da de la skifer utenfor huset. synd jeg glemte å ta bilde av det.

  SvarSlett
 2. Grattis med huskjøp!!
  JEg HAR faktisk en rosa verktøykoffert med rosa verktøy i... Det som er så praktisk med den er at den er liten og får plass i skapet i gangen, så jeg koser meg masse hver gang mannen tar den frem og slipper å gå helt ned i kjelleren etter sine mer maskuline varianter :D

  Han kjøpte den forresten selv til meg :)

  Cathrin

  SvarSlett
 3. Hei, så vidt jeg kan se er du fortsatt på bloggrollen vår..:-)

  SvarSlett
 4. For et stæsja verktøyskrin - skulle gjerne hatt et! Da hadde jeg nok funnet verktøy når jeg (eller noen) skulle trenge noe, for nå finner jeg aldri noe, verken hammer eller skrujern - de blir liksom bare borte... Alle jenter trenger eget verktøy!(om det brukes så ofte er ikke så vikig)
  Graulerer med huskjøp, og lykke til med deres nye hjem :)

  Anne

  SvarSlett
 5. Rosa TV-stue hadde jo vært noe da, Elisabeth! :)
  Men ja, det er tross alt bedre å pakke med hostesaften... Hehehe! Den var veldig fin! (Har dere virkelig funnet en hostesaft som er ønsket med videre??? Imponernede!)

  Og mitt håtte tips, er vel at det neppe blir like lett å overbevise henne om ca 10 år... Juhuu! Da skal vi få kjørt oss ja!

  Gratulerer så masse igjen med huskjøp! Gleder meg til din flinke kommende mann er satt på oppussingssaken, og vi får se bilder!

  SvarSlett
 6. Fantastisk ide med rosa verktøyskrin, slik kunne jeg tenke meg selv. Så er det noen som vet hvor man kan få tak i et?

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin