onsdag 7. april 2010

ALL grunn til panikk!!!!!

Det får jammen være grenser for hva en stakkars mor skal tåle en helt vanelig tirsdag. At jeg ikke ligger rett ut med hjertesvikt er egentlig et lite under.

Som mine faste lesere vet, så har jeg og familien flyttet til nytt hus - noe som var på høy tid. Det eneste negative er at ungene fremdeles går i barnehage der vi bodde før... Dette resulterer med at ho mor kjører milevis hver eneste dag for å hente og levere unger. Vi må både OVER bruer, IGJENNOM øyer og UNDER fjorder for å komme oss velberget frem og tilbake, så da er det ikke vanskelig å forstå at så snart huskjøpet var underskrevet, så søkte jeg om å bytte barnehageplass til ungene.

Nå har det jo gått noen mnd, og jeg forventet at jeg stadig rykket opp i køen. Endelig kom det en telefon fra barnehagen, men vet dere hva jeg ble fortalt??? (Hold dere fast, for jeg kommer nå til den delen av historien som kan medføre hjertesvikt!)

- Dere står ikke på ventelista siden vi har fått beskjed om at dere ikke ønsket plassen lenger!

Hva i himmelens land og rike er det som foregår??? Ikke ønsket plassen??? Hvem i all verden er det som forteller at jeg ønsker å kjøre mil etter mil morgen og kveld når det finnes fantastiske barnehager rett i nærheten?

Nei, nå kjenner jeg at jeg må hyperventilere litt igjen. Heldigvis klarte jeg å snakke såpass sammenhengene mellom sjokkbølgene at dama forsto at vi for all del ønsket oss barnehageplass.

Bildet er forresten fra bloggspalten jeg har i avisa. Først innlegget mitt var nå i påsken. Dere kan se spalten min her.

Ha en sjokkerende kveld dere også!2 kommentarer:

 1. Åh, kjære vene!
  Haha, kan virkelig forstå din frustrasjon!
  Imponerende at du faktisk ikke fikk hjerte svikt ;)
  Bra du fikk forklart at dere virkelig vil ha plassen da:)

  SvarSlett
 2. Bare en kjapp tur innom for å si at det ligger noe på bloggen min til deg;-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin