fredag 16. april 2010

Mysterienes tid er ikke forbi....

Nå sitter jeg i heimen og klør meg forundret i hodet... Visse ting skal rett og slett ikke gå ann!
Dere husker sikkert dette innlegget, der min kjære kjørte snøfreseren IGJENNOM hele huset for å rydde verandaen for snø.

Men det er ikke dette som forundrer meg idag... Jeg våknet nemlig en morgen i 6-tida av et forferdelig rabalder. Det banka og dundra, og innimellom hørte jeg noen gloser som ikke egner seg til publisering. Forundret sto jeg opp for å se hva som nå var på gang i heimen, og der sto altså min kjære og forbannet seg over verandadøra. Snøfreseren måtte tilbake IGJENNOM huset og til gårdsplassen, men den var alt for stor for verandadøra!!!! Det gikk rett og slett ikke ann å få snøfreseren inn i huset igjen...

Dermed var det frem med eletrisk verktøy, og det endte meg at han far demonterte hele skiten. Da var jeg allerede tilbake under dyna. Ser i ettertid at jeg skulle ha fanget hendelsen med kameraet, men jeg får skylde på klokkeslettet.

Han far skulle nemlig forte seg og få snøfreseren gjennom stue og hus før jeg sto opp og tok han på fersken... Den planen fungerte bare delvis.

Hvis dere lesere har et svar på hvordan i all verden døra har blitt mindre i løpet av noen vinterdager, tar jeg imot forklaringene med en stor takk :)

Ha en mystisk dag dere også!


1 kommentar:

  1. Hahahahhahaha, ler meg ihel av dine artige historier!!

    Takk for en lattermild start på dagen :)

    Klem

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin