tirsdag 27. april 2010

Tror jeg ler meg ihjel

...for gjett hva ho mor måtte stresse med i dag tidlig.... MÅKKE SNØ!!!!

Det nærmer seg altså mai med stormskritt, og da er det jo festlig at vi plages med snøstorm. Man skulle ikke tro at det var mulig, men det er faktisk det. Så mens normale folk planlegger hagekos og prøver å finne dugnadsånden, så planlegger jeg ullskift til ungene, jeg bærer ved, måkker bil og hakker tenner. Det er kaldt og ufyselig, så her må man fortsatt ha på ull fra innerst til ytterst. Selv går jeg med skjerf og vinterjakke... Jeg har ullsokker på beina, og fyrer i ovnen til alle døgnets tider.

Det aller morsomste er at jeg skal få besøk av min søster med familie til helga. De har så og si alltid opplevd Tromsø i dritvær - slik blir det nok denne gangen også....
De skulle egentlig komme for 2 helger siden, men da satt de askefast og kom seg ikke til solfylte Tromsø.

Jeg som skulle vise henne det nye huset mitt med den flotte utsikten. Nå kommer vi til å sitte nedsnødd og kalde og ikke se en eneste meter utenfor vinduene.

Nei, jeg tror jeg setter meg rett ned og ler meg litt ihjel. Det er jo ikke så mye annet å ta seg til mens man venter på å snø ned.

Ha en hvit kveld dere også!

3 kommentarer:

  1. Ja, er det ikke tragisk? Jeg som har funnet fram verandamøblene og vårskoene og alt det der,bare å pakke bort igjen gitt...... Blir rett og slett litt sur, jeg! Vi får håpe det blir likar i mai :-)

    SvarSlett
  2. Le?... Nei det klarer jeg ikke. Jeg blir tvertimot værsyk. Vet at det ikke hjelper men jeg klarer ikke å se at dette er morsomt!! Var i Oslo hele forrige uke og gikk i småsko og t-skjorte så det er temmelig deprimerende å måtte ta på vintersko og tykk jakke igjen.
    Jeg vil ha vår!! NÅ!!!

    Ok... ler litt...

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin