tirsdag 6. april 2010

Dritpåske...


Her ser dere ho mor kl 6.00. Ikke noe pent syn for å si det slik... Vi har vært på hytta til mine svigerforeldre i 1 uk. Opplevd 5 stjerners luksus og strålende påskesol, så hvorfor i all verden kaller jeg innlegget for dritpåske???

(Prinsessa har spydd ned hele hytta i løpet av natta, og fått oss til å løpe maraton med henne mellom hytta og utedoen. HURRA. Er det rart jeg ser ut som jeg trenger en ferie)

Det er ikke mine svigerforeldre sin skyld, det er helt sikkert. Men årsaken er at lillebror fant ut at omgangssyke på hytte der det hverken er bad eller vann er en utmerket kombinasjon... Dere kan jo selv tenke dere en 1-åring med diaré i en Reima dress....

Vi trodde vi var maks uheldige. Jeg hadde allerede blitt nedspydd og tilgriset da også prinsessa satte igang med spetakkelet. Er det mulig? Det er bare så typisk min uflaks...

Toppen på elendigheta var at prinsessa på veien hjem fra hytta klarte å spy ned seg selv, MEG og kafeen vi stoppet på. AAAaaaaaahhhhh. Småbarnsperioden er jammen sjarmerende ;)

Men jeg skal ikke bare være negativ. Vi surret Lillegutt inn i ull og tisselaken, og dermed kunne vi jo kose oss ute i finværet. Her ser der ho mor kjøre ungene på scooter. Ingen grunn til panikk, det gikk i sneglefart...


Derimot så gikk det ikke i sneglefart i skisporet. Prinsessa på 3 år er nemlig en ivrig langrennsløper. Hun staker og setter utfor de bratteste bakker, og jeg måtte le høyt da hun snudde seg mot meg og sa: Tror du Northug hadde klart dette??

Fint hun har høye tanker om sine egne prestasjoner - og snakk om høye tanker om seg selv! Det kom ei søt jente bort til hytta vår for å leke med 3-åringen. Vet dere hva min sjarmerende 3-åring presterte å si??

- Hei! Jeg heter Prinsesse Vil Ikke!

(Kan jo legge til at da jeg denne uka spurte hva hun skulle bli når hun blir stor, svarte hun kjapt: "Jeg skal bli Prinsesse Vil Ha....
Akkurat det tviler jeg ikke på)

Ha en spyfri dag dere også!

8 kommentarer:

 1. Å huff a meg - den påsken kunne kalles drittpåske med rette! Synes synd på deg da du løp mellom hytta og utedo..nei og nei.. Dere var virkelig uheldige. Men skal man se lyst på saker - og det bør man jo - så er det jammen godt dere ikke hadde det hele gjengen.. Hvem skulle hjulpet hvem da!!!
  Vel overstått påske til deg - ønsker deg noen rolige og friske dager!

  Smil fra Tone

  SvarSlett
 2. Offff. Sånne ferier vil man helst bare spole over. Vi har hatt våre spyjuler og spypåsker... Trøst deg med at ungene snart er store nok til å gå på badet og ordne opp på egen hånd, og ellers ligge stille i senga og vente til det går over. Og magesjauen kommer MYE sjeldnere med årene.

  Ønsker deg ei frisk og fin uke!

  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 3. Nei,såuheldige dere er! Har jo ennå friskt i minne da dere skulle flytte inn i nyhuset, nå synes jeg dere har tatt deres tørn for ei god sund fremover!
  Det er visst et nytt bloggtreff nå i slutten av april, kommer du? :-)

  SvarSlett
 4. He he, spy og drit er ikke stas! Og særlig hvis man er på et sted med dårlige vaskemuligheter...
  Får håpe skiten ikke sprer seg;)

  SvarSlett
 5. Det er ikke helt avklart ennå, men det er i alle fall Chatrine som er initiativtaker til det hele, følg med på bloggen hennes. Tror det blir nest siste eller siste lørdagen i april, og det blir ute på en kafè/ spisested denne gangen. Koselig at du blir med! :-)

  SvarSlett
 6. Skjønner godt hva du mener med drittpåske:)
  Har friskt i minne en påske i camingvogna med to små som hadde fått mageinfluensa. Måtte vaske rundt hele vogna, og alle trekkene til sofaene måtte vakses for hånd:(

  Det er heldigvis gått noen år siden da.

  SvarSlett
 7. Er drittkjedelig når ungene blir syke, men d må være 1000 ganger værre når sånt skjer på hytta og milevis fra vaskemaskina, dusjen og overfylte klesskap.

  "Ut på tur, aldri sur" må bare være dere! Virker som at smilet, latteren og gleden ligger lett på lur, uansett hvilke utfordringer dere står overfor ;o)

  Ønsker dere en finfin uke! Klemmelem

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin