onsdag 26. august 2009

Er jeg Superwoman???

Min kjære lurte på hva i all verden jeg hadde gjort med nøklene mine. "Nøklene mine?? Har jeg gjort noe med dem??" svarte jeg.
"Den ene er jo helt bøyd" poengterte min kjære og viste meg en deformert nøkkel.

I all verden. Han har jo rett, nøkkelen har jo blitt krokrygget! Hvordan har det skjedd?? Har jeg uante krefter?? Er jeg så sterk at jeg kan bøye nøkler uten at jeg merker at jeg gjør det??

Har jeg levd 30 år på denne jorda uten å vite at jeg faktisk er Superwoman?

Men da har jeg ett spørsmål: Hvis jeg altså kan bøye nøkler så lett som bare det, hvorfor i all verden klarer jeg ikke å åpne syltetøyglass?? Jeg klarte heller ikke å åpne skrukorken på Baileys flaska og jeg har ofte store problemer med lokket på ispakken.

I dag skal jeg være ekstra på vakt i tilfelle flere superkrefter skulle avsløre seg. Røntgensyn hadde jo vært gøy, eller hva med å kunne ha flydd til butikken??


6 kommentarer:

 1. Hahaha! :) Du er så artig! (Og litt skummel med disse superkreftene dine...) :)

  Så lenge du kan fly i butikken og ikke på do er det jo greit nok! ;)

  SvarSlett
 2. Amazing altså!!! Du har nok uante krefter kjære deg! Utrolig alt som skjer med deg og det du skriver, du gjør meg i allefall i godt humør. Har en passe dårlig dag her men du fikk smilet frem! Thank you!

  SvarSlett
 3. Haha, vi kvinner er så sterke vettu:))

  Veldig fin ny head'er:))

  SvarSlett
 4. Hehe, dette går nok helt fin an ja. Du er en dyktig skribent, Elisabeth! Og så utrolig skjønne små da gitt :)

  SvarSlett
 5. Hei, fikk jeg velge krefter ville jeg hatt både røgntgensyn OG evnen til å bli usynlig. Jeg sku hatt det så morro!!! Nøkkelen er jo et mysterium, umulig å bøye,måtte jo prøve med min:) Klem!

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin