tirsdag 4. august 2009

Tidlig overgangsalder

I dag har jeg svettet småspiker. Jeg som har ledd av min mors hetetokter i forbindelse med overgangsalderen, har i dag fått erfare hva hetetokter virkelig er. En ting er sikkert, hetetokter skal man IKKE le av. Hadde man kunnet seriekoble meg, så hadde jeg i dag kunnet produsert nok varme til å holde leiligheten varm resten av vinteren.

Fytti så varmt vi har det i Tromsø nå. Kan ikke huske at sola noen gang har stekt så sterkt her oppe. Vi som ALLTID har en svak bris, har nå stillestående luft som tar kvelertak på en stakkar nordboer.

Var i dag hos min venninne på lunsj, og vi skulle ut å trille. Du store tid for en påkjenning for en overopphetet sjel. Rart at jeg ikke etterlot meg våte spor på veien. Vi pusta og peste, tørka svette og dyttet på vognene våre. Til og med ungene lå utilpasse i vogna, til tross for at vi skjermet dem for de nådeløse solstrålene. Målrettet gikk vi rett mot kiosken for å kjøpe is og vann. Livsnødvendigheter her i nord.

Nå får vi bare håpe at godværet holder seg. Skal nemlig til Lofoten, og da er det jo typisk at gråværet kommer når jeg skal på ferie... Har erfart at hvis jeg ikke har meg paraply på reise, blir det garantert regn. Har jeg den derimot med, så får jeg ikke bruk for den. Tror rett og slett jeg pakker med meg sydvest, presenning og enorme gummistøvler. Da er jeg sikret godt vær :)

3 kommentarer:

  1. Jeg skjønner meget godt hva du snakker om for jeg holder på å dø, renne bort i intet, jeg føler meg som en snemann som smelter vekk. Jeg klarer ikke være inne, ute, dusje, spise..jeg klarer ingenting. Heten har tatt meg!

    SvarSlett
  2. Hei, titter innom deg igjen:) Legger meg til som følger, du er bare super til å fortelle. Kjenner meg igjen i mye og ler godt.. Hilsen Line..

    SvarSlett
  3. Ikke klag på varmen sier jeg deg, her har vi endelig sol etter 4 uker med regn.

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin