fredag 21. august 2009

Ro, ro, ro din slask!

Dette bildet er fra ferien i Nusfjord i Lofoten. Det ser veldig idyllisk ut, men husk at bilder kan lyve. I alle fall når min lille familie er på båttur! Min sønn på 7 mnd er egentlig en bedagelig kar, men han liker ikke at ting går sakte. Dette gjelder både når vi triller tur og når vi kjører bil. Hvis du er så uheldig at du må bremse ned når lillegutt sitter i baksetet, så kommer det et ramaskrik fra babysetet. Han gir farsken i alt som heter lyskryss og høyreregler, bilen SKAL kjøre. Stopping er uaktuelt og tålereres absolutt ikke.

Jeg har jo lenge ledd av denne lille fartsglade krabaten i baksetet, men jeg måtte storle da familien skulle på rotur nå i sommer.
Med godt mot satte vi oss i båten. Jeg hadde lillegutt på fanget og min kjære satt ved årene. Han begynte å ro utover, men lillegutt syntes det gikk alt for sakte. Han satte i gang med å remje. For å ikke påkalle oss kystvakten, måtte min kjære dermed øke takten på roinga. Han rodde som en gal i sikksakk over fjorden, og lillegutt var strålende fornøyd.

Men så kom en fantastisk regnbue over fiskeværet. Min kjære stoppet selvfølgelig for å ta dette vakre bildet. Da våknet også lillegutt til liv. Han hylte, brøt richters skala og frådet av raseri. Pappa hadde INGEN RETT til å slippe årene, så dermed var det bare å få kameraet vekk og årene frem. Han rodde på seg både vannblemmer og puls, så heseblesende var familiens båttur at (hold dere fast) en sel stakk hodet opp fra sjøen og så forundret på oss. EN SEL! Vi kunne desverre ikke stoppe og ta bilde av den lille nygjerrige krabaten siden det hadde forårsaket nok et raserianfall. Min kjære rodde det han maktet, og selen fulgte oss en stund før han innså at vi bare var en båt full av tullinger.

Etter det lot jeg fiskestanga stå trygt på land. Jeg ville nemlig ikke ha en sel på kroken. Da hadde ikke bare lillegutt vrælt, men også ho mor.

Hjelpe og trøste!

8 kommentarer:

 1. Hahahahaha!!! Herregud du e bare herrlig! Glede mæ til å møte dæ i mårra! Du e jo revy artist!!

  Artig Artig! Ser dokker i ånden!!!!!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Flirer meg skakk!!! Du er bare kronisk! Ro ro din slask :) Kniser. Hvor får du alt fra? Hørtes ut som en rotur jeg gjerne ville vært med på!

  SvarSlett
 3. Flirer, ja det kan skje den beste. Jeg er enda overrasket over den sprayboksen, at det virkelig går an at den tok alt sammen. Ikke mye jobb heller, det praktisk talt bare rant av, alt man må gjøre er bare å tørke over med en klut, voila BORTE

  SvarSlett
 4. Hehe, du e flink tell å få folk tell å flire. :)Må sei meg enig i kommentarn oppførr om at du e en revyartist ;)
  Har en likens liten fartsglad krabat, som veit å skrike om det blir stillstand ei stund. Dem e no bære herlig. :)

  SvarSlett
 5. Ha-ha. Morsom lesning!
  God helg :-)

  SvarSlett
 6. Hei, koser meg med bloggen din og gleder meg til nye innlegg fra deg. Artig lesing ass:) Ser det for meg, ha, ha! God helg, klem!

  SvarSlett
 7. Hahaha, æ ser det levende for mæ!!
  Den farskens bloggrollen min har ikkje vist nytt innlegg fra dæ?! Så det når æ va innom en anna blogg...Hmm.

  Snakkes sinere!

  SvarSlett
 8. SV: Litt av ei melk du har!! Vi skulle gjerne ha tatt imot massevis, men pga magen hennes kan hun bare drikke/spise syrnet melk... Ikke så enkelt dette her :p Men jeg vet virkelig ikke hva som er verst å ha, for store unger eller for små...?

  Ser ut som at dere hadde en fortryllende tur på sjøen! :p

  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin