søndag 23. august 2009

Snakk om skittentøyvask!


Min kjære er ikke så glad i meg akkurat nå, og jeg kan jo egentlig forstå hvorfor. Av og til overgår jeg meg selv i dumskap, og i går gjorde jeg en fadese som muligens kan komme inn på Topp 10 lista mi.
I all hast skulle jeg vaske klær, og stappet maskinen full - i hovedsak min kjæres t-skjorter og boksere. Da han skulle henge opp klærne fikk han seg en overraskelse, for ikke bare har jeg vasket klær, jeg klarte også å vaske en bleie! Dere har kanskje selv opplevd å få litt papir fra en utømt lomme i vaskemaskina, og da blir det et sammensurium av hvite klebrige dotter på alle klær. Da kan dere tenke dere hvordan det ser ut når man vasker en hel bleie...

Min kjære er overbevist om at det er en bæsjebleie jeg (kun på fa....) har lagt i klesvasken, men jeg kan ikke skjønne hvordan en brukt bleie kan ha havnet i vaskemaskina! Jeg kan vel ikke ha lagt den feil, og lagt den i skittentøyskurven i stedet for bleiesøpla???

Huff og huff. I dag har jeg en kjempejobb foran meg. Jeg må nemlig plukke en trilliard små papirduppeditter fra klesvasken. Oh my God.... Jeg som er så glad i pirkearbeid.

Prikken over i´en var at da jeg febrilskt lette etter lommeboka igår, fant jeg den i skobutikken - av alle plasser.

Jeg gir opp....
Til venstre ser dere hvordan en t-skjorte som har blitt vasket med bleier ser ut. Vips, så har den hvit pels... Min kjære har selv tatt bildene for å forevige hva han må gå gjennom her i huset.

8 kommentarer:

 1. HAHA jeg tror jeg dør!!!!
  Du er en utrolig dame, syns jeg ikke fikk møtt deg i går:(

  SvarSlett
 2. Hahaha, priceless! Bra med bilde, for det var ENDA verre enn jeg så for meg.....hehe!!

  Håper fondanten var godkjent, og jeg ønsker lykke til...

  SvarSlett
 3. hahaha!!! Stakkars!!! Er det mulig!! Mamma klarte å vaske passet til Ingvard en gang vi var på ferie ilag-trodde jeg skulle dø!! Var så vidt han kom seg hjem!!

  Takk for i går, gleder meg til vi blir naboer!!

  SvarSlett
 4. Å hærregud, det var mye værre en jeg så for meg. Det er jo fort gjort da, når en vrenger av buksene med bleia i, gjør det selv jeg. Mannen din kan jo bare skryte av at han har en hæv med angora skjorter- det ække no å kjimse av det, dyre og flotte er dem!:) Nakkekrave og tannbeskyttelse ja!::)) At ikke jeg tenkte på det! I morgen blir det nye innkjøp, takk for tips! Klem....

  SvarSlett
 5. Spiste han den rå??? Hahaha, fantastisk! Jaja, får håpe røra va god, da......

  SvarSlett
 6. Ha-he. Ja, det kan gå over stokk og stein for noen hver... Tips når man har fått papirrusk på klærne er å tørke dem som normalt og så kjøre dem litt i tørketrommelen. Mye forsvinner på den måten. (det virker i hvert fall når det er snakk om litt mindre ruskemengder enn en hel bleie...)
  Lykke til med videre stunt!

  SvarSlett
 7. Ha ha ha! Ja, mannen din insisterer vel på å vaske sine egne klær fra nå av? Herlig historie :-) Tusen takk for i går, det var så koselig å treffe deg og din lille solstråle. Skikkelig gullunge, den Magnusen :-)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin