søndag 30. august 2009

Skulle bake brød....

Her ser dere hva jeg har gjort idag! Skulle egentlig bake brød, siden jeg oppdaget at det glemte vi å handle inn igår....

Jeg synes det er forferdelig kjedelig å bake brød. Oreokake er mye artigere! Her ser dere lagene. Oreokjeks nederst, så krem med Filadelfia og melis, neste lag er sjokolademousse og på toppen har jeg krem :)


Pyntinga er jeg ikke fornøyd med. Det gikk i et hattfokk. Sjokoladekunsten i midten reddet hele kaka - takk for det. Den laget jeg i full fart, og det ble jo dekorativt.

Min kjære mener dette er den beste kaka jeg noen sinne har laget. Der er ikke jeg helt enig, men den er veldig god.

Ganske mektig, så man kan trygt si at ett stykke er nok. Da er det jo synd at de vi ville be til ettermiddagskaffe hadde rotet seg helt bort i tyttebærskogen, men de lover på tro og ære at de kommer imorgen.

Vi har masse kake igjen, så det blir hyggelig å få hjelp til resten av kaka også. Siden vi ikke har brød til matpakkene imorgen, så spøker det for at det kanskje må bli med litt kake i matpakka også :)

Min kjære gleder seg allerede.

Nei, jeg får se å være litt sprek, og kaste meg på sykkelen. På kiosken rett her borte har de nystekte brød, tror jeg får prøve å sikre meg noen. Snuppa mi må jo få seg ordentlig mat i barnehagen - gubben er det ikke så farlig med, ha ha :)

5 kommentarer:

 1. Må si at den oreo kaka hørtes myyyye mer fristende ut enn brødskive!! Har laget den mange ganger, er kjempegod, men som du sier, mektig!!!

  SvarSlett
 2. Hm, du skal bare sende meg oppskrifta...

  SvarSlett
 3. Oreokake er godt. Kunsten i midten minnet meg onm sjokoladedamer som sto i flokk.

  SvarSlett
 4. Nam denne så god ut!
  Vil gjerne ha oppskrift!!!!

  Klem til deg!!!

  SvarSlett
 5. mmmmm... Ser alderes nyydelig ut. Har aldri laget oreokake, men fikk veldig lyst til å prøve.
  Om du legger ut oppskriften, lover jeg å prøve.. :)
  Er innom bloggen din i ny og ne. Syns du virker som en herlig person. OG du har herlige barn (ikke minst)..
  -Kari-

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin