onsdag 5. august 2009

Hei sveis!

Sjekk den sommersveisen!!! Har ledd i flere uker av nevøen min som jeg ferierte med. Når det er sommer og sol, er det ikke bare bare å holde orden på kaoset man har på hodet, det vet jeg alt om.

Derfor sparer jeg dere for mine hårkreasjoner, men gir dere derimot en smakebit av sveisen til lykketrollet vårt. Denne sommerlige sveisen heter rett og slett: Office in the front, party in the back!

Mens vi snakker om sveiser. Min far er et lyspunkt på alle ferier, for han klarer alltid å ende opp i de underligste situasjoner. Hans hår var nystelt og nydusjet, og da vi spiste ute i hagen, kom det like så godt en fugl å satte seg i håret på ham. Noe overrasket prøvde pappa å vifte fuglen vekk, men han satt. Helt sikkert overlykkelig over å finne et slikt fint lite reir. Dere kan jo tro at vi lo. Min kjære hadde jo den beste kommentaren: Det rareste er at fuglen satte seg i håret på deg i dag, det var jo i går du så ut som et reir på hodet!!!

Ha en fortreffelig fin hårdag alle sammen. Jeg nyter sommersveisen min med iskaffe og melon på verandaen :)

3 kommentarer:

  1. Ha,ha. Herlig hår:) Perfekt navn på sveisen også. Den sveisen der er mye lik den mannen min har HVER kveld rundt kl 2330 på sofaen.. Han gnir og vrir seg rundt en time før han finner ut at han er stuptrøtt og vips partyhår:) Klem Line...

    SvarSlett
  2. Dette var et skikkelig sjarmtroll! Herlig!!

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin