tirsdag 31. mars 2009

Hvor dum kan man egentlig bli?

Her i Tromsø-land, her kan alt gå ann...
Nå skal ikke jeg skryte på meg å være den skarpeste kniven i skuffen, det kan vel denne bloggen bekrefte, men av og til må selv jeg rett og slett måpe over hvor mange idioter det finnes i min hjemkommune. Nå skal ikke dette være noen politisk blogg der jeg skal kaste dritt om kommune og politikere, men av og til er dumskapen så stor at den ikke kan forties.
Her i Tromsø har man nemlig hatt problemer med slagsmål og bråk når utestedene stenger pga at fulle nordlendinger plutselig hoper seg opp i gatene og i taxikøene. Dette skjer hver helg ca kl halv fire om natta. Politi og politikere har dratt seg i håret for å finne en løsning på problemet, men nå klarte kommunen altså å stenge absolutt alle gatene i sentrum akkurat kl halv fire natt til søndag. Hele byen var rett og slett hermetisk lukket for biltrafikk akkurat på det tidspunktet da etterspørelen etter taxier er på det største. Grunnen til at de stengte veiene var snørydding! Det MÅTTE jo gjøres akkurat da taxiene skulle tømme gatene for kranglefanter i sentrum. Dermed ble jo gatene fulle av allerede høylydte festdeltakere. Hadde de ikke vært sinte og farlige fra før, så kan man jo tenke seg hvor sinte de blir når taxikøene er eviglange og det ikke kommer en eneste taxi!
Dette er supert planlagt kjære kommune. Må bare legge til at dette er den samme kommunen som ønsket å arrangere vinter-OL. Hvordan de skulle ha løst snøryddingen under et slikt arrangement, er vi kanskje glade vi slipper å få greie på...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin