tirsdag 23. juni 2009

Skremmende dag

I dag har jeg helt ufrivillig skremt min kjære prinsesse på 2 år hele to ganger. Ho mor skulle nemlig laga salsa til grillmaten, og i den skulle det være sjalottløk.... Den var så saftig og full av aroma, at da jeg var ferdig med å hakke den så det ut som jeg hadde vært gjennom 20 begravelser. Tårene rant helt ukontrollert, de var svarte av mascaraen. Øynene var røde og håvne, og de sved slik at jeg så vidt klarte å holde dem åpne. Tårene silte ned i ansiktet som svarte elver. Lille Amalie som ante fred og ingen fare, så meg da jeg skulle gå komme meg på badet for å friske opp fasaden. Da hun så meg løp hun bort til meg med dirrende underleppe. Tårene sto i øynene hennes og hun begynte å gråte. "Ikke gjør sånn mamma" gråt hun. Stakkars jente.

Jeg prøvde å forklare at det var løken som hadde gjort det, og at det ikke var farlig. Mamma skal bare gå på badet og vaske seg litt... Dette skjønte hun ikke, så hun fortsatt å gråte, og sa at løken hadde vært slem. Stakkars prinsessa mi...

Den andre gangen jeg skremte henne var da vi kom hjem fra barnehagen. I løpet av dagen hadde min svoger kommet og hentet den gamle sofaen vår. Vi har nemlig investert i en ny som kom nå i ettermiddag. Hun løp inn på stua, og der fikk hun seg et lite sjokk.
"Kor e sofaen?" sa hun gråtkvalt. Jeg prøvde å forklare at onkel Peder hadde tatt den med seg, og at vi skulle få en ny, men det var forferdelig trist. Da måtte hun gråte litt.

Ikke enkelt å være liten, gitt....

3 kommentarer:

 1. Huff da, ikkje så lett å skjønne alt som skjer i denne verdenen når man er liten.

  SvarSlett
 2. Hehehe, de er ikke lett nei:) Mi jenta begynte å gråte da vi fikk ny TV (!) Mamman var overlykkelig for å bli kvitt den stygge klumpen, mens Emma gråt å ville ha den gamle tilbake, haha!

  God st.hans!!

  SvarSlett
 3. Flirer, løken hadde vært slem:) Hihi. Du får sørge for å være makeup fri ved neste løkskrelling:)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin