tirsdag 16. juni 2009

Snufsende dag....


I dag er jeg forkjøla og dårlig.... Har i flere dager kjent at det har vært en liten basill i kroppen min, og etter en hard krigføring har denne basillen revet ned min ellers så standhaftige forsvarsmur. Jeg er ikke så ofte syk, så derfor blir jeg litt satt ut når det er snørr og hoste alle veier. Trøster meg med deilig kaffe. Se den espressoen min kjære Rancilio har laget til meg.... Jeg elsker den maskina!

Legger ved et bilde av min venninne Elin og hennes snart 1 mnd gamle Tomine. Grunnen er at jeg nå som syk synes synd på meg selv. For egentlig vil jeg bare legge meg under dyna og vente på at forsvarsstyrkene mine skal omorganisere seg og utrydde basillen, men det kan man ikke når man har en liten baby å ta vare på. Han forstår ikke at ho mor er syk, han forlanger full oppmerksomhet - og det får han selvfølgelig. Det sure er at mine barn er født med lakenskrekk. De skjønner ikke vitsen med en skikkelig formiddagslur. Akkurat slik var 2-åringen da hun var baby, og slik er også Lillegutt. Å sove er for dem et fremmedord. Lille Tomine er derimot glad i søvn. Da Elin var på besøk ble hun så glad for at Tomine åpnet øynene, hun hadde nemlig ikke vært ordentlig våken på 2 dager! Tenk at barn kan være så forskjellige. Jeg kan heller si at mine unger ikke har sovet ordenlig på 2 dager...

Har også en svigerinne som akkurat har fått seg et lite nurk. Jeg spurte hvordan det gikk, jeg vet jo ALT om våkenetter og søvnmagel, men hun kunne fortelle at hun var frisk og opplagt. Babyen sov nemlig HELE NATTA! 2-åringen min har sovet ca 10 hele netter i løpet av sitt liv...

Ja ja. Skal ikke sutre for mye. Barne er friske og raske, de smiler og er fornøyd. Hva mer kan man egentlig forlange?
Skal foresten bake kake idag. 5000 besøkende må jo feires. Ikke marsipankake i dag heller, vent å se så skal dere få en titt. Bilder blir lagt ut senere idag.

Ha en snufsefri tirsdag!

2 kommentarer:

  1. Ikke noe deilig å bli syk nei! Å desverre skjønner ikke disse småttisene dette her! Har selv låsning i ryggen i dag, så jeg fikk ikkje kjørt vesla i barnehagen, så da er jeg hjemme og bærer på to småttiser. Veldig godt for ryggen må jeg si..

    SvarSlett
  2. Så godt å høre at det er fler som har basillebesøk! :D Trodde jeg var den eneste i verden som ble forkjølet midt på sommeren... :p Men begge ungene er forkjølet de også, men jeg er nok verst... Frøkena sovna før kl 11 i formiddag, og litt over kl 12 sovnet jeg også. For å våkne kl 14:15 og lure på hvorfor i all verden frøkena ikke hadde våknet enda!?! Det viste seg at hun var våken, men at hun nytet stillheten i sittende stilling i senga ;)
    God bedring!! :D

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin