torsdag 18. juni 2009

ZZZZzzzzzzzSøvnmangel, søvnmangel, søvnmangel.... Jeg lider rett og slett av insomnia her jeg prøver å leke nordlending....

Som jeg har skrevet flere ganger før, så er bæreposer under øynene ikke mote - desverre.
(Datteren min på 2 år har derimot ikke poser under øyenen. "Er det kvelden nå?" spør hun hver kveld når jeg sier hun skal få kveldsmat. Lydig legger hun seg ned i senga og sover. Heldige henne....)
Midnattsol for en østlending som meg er ingen spøk. I natt har jeg rett og slett ikke fått sove. Sola skinner rett inn soveromsvinduet, det blir varmt, klamt og lyst. Nordlendingene rundt meg er i lykkerus over at ildkula lyser på himmelen 24 timer i døgnet. De tror de får superkrefter og energi av å bli blendet av sola, selv når de sover.... Jeg blir tappet for energi :)


Da hjelper det lite at denne krabaten forlanger å bli snudd HVER TIME i løpet av natta. Jeg må jo le av kraftpluggen. Når han sover, så våkner han faktisk en gang i timen bare for at jeg skal endre liggestillingen hans. Er det mulig? Snakk om å være lat, han orker ikke å rulle seg over på siden sjøl.

Må også le av min kjære. Det er meldt et strålende vær hele helga, og vi skal til svigers på helgebesøk. "Det er meldt 20 grader og sol! Da er det fare for at vi løper rundt i bare spretten!!!" Sa han begeistret i dag tidlig.... ( løpende rundt naken, betyr det...)
Jeg håper endelig ikke at jeg blir løpende rundt i bare spretten hos svigers, for hvis jeg gjør det, har jeg for alvor blitt angrepet av insmomnia. Så hardt grepet at jeg har mistet forstanden.

Kos dere i sola, jeg for min del skal prøve å bevare den lille forstanden jeg fortsatt har :)

2 kommentarer:

  1. Du er ikke alene, jeg skulle så ønske det gikk an å slokke det lyset der ute kl 23!!!!!!!

    SvarSlett
  2. He he, innimellom kunne det vært greit å slå av lyset, som ho Gjertrud så fin kaller det ;) Men jeg er jo ikke vant til det motsatte da... Gud kor rart det skulle vært å ha mørke netter om sommeren :P
    Klem

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin