onsdag 24. juni 2009

Ting skjer!

Nå skjer det ting her hos ho mor! I morgen drar vi til banken for å få oss byggelån, min kjære handyman har bestemt seg for å endelig bygge meg et hus. JIPPI!!! Som mine faste lesere vet, gjør jo ikke jeg annet enn å brette og styre for å få kustus på leiligheten det bor 4 mennesker i.


Et hus skal jammen bli godt. Derfor har vi vært effektive med å få ut gamlesofaen og inn med en ny. Leiligheten skal jo legges ut for salg, og da kan man ikke vise frem en sofa det ser ut som man får evig skabb av å sette seg i. Mine barn er nemlig gulpebarn. Det vil si at det kommer ikke en liten søt gulp, men en ukontollerbar stråle som setter ENORME merker. Mamma hadde aldri sett på maken da Lillegutt viste sine kunster da vi var nede hos henne. Hun var helt sjokkert, og sikker på at noe måtte være galt....

Derfor dro vi til Bohus og fikk oss en salong på tilbud. Det beste var at de hadde en på lager, så da slapp vi å vente de 6 ukene som er vanlig. Det er jo ikke vits i å kjøpe sofa som kommer etter visninga!
Sitter nå og lurer på hvor mange dager vi klarer å ha den før enten jeg eller mine kjære barn klarer å søle i sofaen. Jeg er nemlig en stor trussel mot sofaen, jeg har det med å søle. Til og med min svigermor har sagt at hun ikke trenger å ha duk på spisebordet når jeg er på besøk....

Ja ja. Apropos min svigermor. Bildene er av hennes nydelige jorbærkaker. Marengsbunn, romkrem, jordbær, krem og jordbær på toppen. Anbefales!

Må bare også få skryte av at kl 20.00 var begge barna mine i seng. Det har ALRDI hendt før. Jeg er fortsatt litt sjokkert, så sjokkert at jeg feirer med en ørliten pina colada... av alle ting... Det er jo sinnsykt godt, og nå er det SOMMER i Tromsø. Juhu!

2 kommentarer:

  1. Kos deg med pina colada og grattis med husbygging, det blir sikkert veldig spennende.

    SvarSlett
  2. Wohoo, arti med husbygging!! Hvor er tomta??
    Se fram til måneder med frustrasjon over trege håndverkere, hehe:))

    Mmmm, pina colada!!

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin