tirsdag 30. juni 2009

Ammetåke i sommerhete....

...er ingen god kombinasjon - det har denne lille familien erfart. Det kan faktisk resultere i at det ikke blir middag!
På lørdag var vi nemlig på helgehandel, og da er det 1000 ting som koker i hodet samtidig. Vi var skjønt enige om at vi skulle grille på søndag, så vi sto og betraktet ferskvaredisken. Etter litt om og men fant vi ut at Spareribs fra Mydland (må testes ut til dere som ikke har smakt den!) var det som fristet mest, så fortsatte vi handleturen vår.

Søndagen kom og vi tilbringte hele dagen ute. Var til og med ute og så på tomta vi vurderer å kjøpe i Ersfjorden. Sultne tok vi fatt på hjemturen, og vi gledet oss til et herremåltid. Vi trodde nemlig at dette:
ventet på oss. Vi kom hjem og åpnet kjøleskapet, men tror dere at det var Spareribs der inne???? NEI!! Vi hadde altså klart å stå og diskutere kjøttet for så å snu ryggen til delikatessen og gå!

SLÅ DEN!

Da jeg innså at vi ikke fikk oss middag, hylte jeg ut i latter. Jeg gjør mye dumt, men det der får bli ukas høydepunkt. Min kjære ble småsur og konstaterte: VI RINGER ETTER PIZZA!

Som sagt så gjort. Pizza ble det, men i dag har vi kost oss med en forsinket søndagsmiddag. Jeg var nemlig ute og handlet spareribs, og var påpasselig med å legge kjøttet I HANDLEKURVEN denne gangen.

Ha en fin kveld. I dag skal vi se filmen TAKEN. Hører den er skummel, men jeg kan kun se skumle filmer om sommeren når det er midnattsol. Ellers blir jeg så innmari mørkeredd....

1 kommentar:

  1. Så artig at der vurderer å flytte til Ersfjorden!! Der bor vi og d er bare så flott der ute! Er det i nyfeltet dere skal kjøpe tomt?

    Hilsen Elisabeth

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin