søndag 29. november 2009

En liten kalddusj...

På fredag gikk det litt fort for seg da jeg i all hast skulle handle etter spinningtimen. Kanonrød i ansiktet av utmattelse, raste jeg gjennom dagligvarebutikken for å handle ingredienser til jobbens julebord. Jeg hadde nemlit tatt på meg oppgaven med å bake kake og lage dessert til 25 julebordgjester...

Rett før jeg gikk fra treningssenteret hadde jeg fylt opp min Bon Aqua flaske med sånn drikketut. Dum som jeg var la jeg flaska i handlevogna... Det skulle jeg ALDRI gjort, for da jeg kom i kassa klarte jeg å legge treningsflaska på disken sammen med alle de andre varene. Da den stakkars gutten i kassa skullle scanne treningsflaska mi, så sto spruten rett i anskitet på ham. Jeg hadde glemt å trykke ned tuten... Stakkaren ble mildt sagt sjokkert, og jeg ble utrolig flau.
"Det er jo treningsflaska mi!" utbryter jeg.
Glinsende av vann ser ekspeditøren på meg med et påklistret smil.
"Eh, den skal jeg jo egentlig ikke betale for... Det er den jeg bruker på trening..." prøver jeg å forklare.
"Du har ikke lukket den skikkelig" sier ekspeditøren ironisk.
"Unnskyld" sier jeg litt rødmende, men jeg tror ikke han så rødmen på grunn av at jeg var som en kokt hummer i trynet etter å ha jagd på spinningsetet i 1 time.

Jeg må jo egentlig beundre den unge herren i kassa, for jeg så at han syntes at det var skikkelig ekkelt å få mitt treningsvann sprutet midt i ansiktet - med tanke på dagens hysteri ang dråpesmitte... Der fikk han seg en noe ufortjent kalddusj.

Nå skal jeg på en ny treningstime, og jeg skal virkelig prøve å ikke sprute vann på noen denne gangen ;)

4 kommentarer:

 1. Jeg ser det for meg :D Så godt det var å lese noe morsomt her jeg sitter og er hjemme pga sykdom! ;)

  SvarSlett
 2. Hahahahaha :-) Fantastisk historie! :-)

  SvarSlett
 3. Ååå ho ho ho... jeg må bare le av noen av innleggene dine. Du kommer ut for så mye festlig - og skriver rasende festlig om det etterpå!!!! Takk for en morsom historie og en god latter (selv om det var på shoppingmannens bekostning) SMil ra Tone

  SvarSlett
 4. ho ho ho... stakkars mann. godt han tok det sånn passe sporty da ;)

  takk for hyggelig kommententar :)
  ja her er det gale-matias om dagen. du vet... en ulykke kommer skjelden alene, og alt som kan gå galt venter til tommy er på sjøen sånn at jeg må fikse opp i problemene alene. osv... men nå er det heldigvis bare 1,5 uke til han kommer hjem. da skal ha få mekle mellom meg og bilen. for vi krangler noe voldsomt om dagen :P nå er bilen faktisk så sur på meg at alarmen går når jeg låser opp og setter meg inn. ønsker dere en riktig god helg. :)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin