tirsdag 3. november 2009

Forspist meg

(Illustrasjon: Hege Wedø)

Akkurat nå føler jeg meg slik... I dag har jeg nemlig hatt både formiddagsgjester og middagsgjester, og jeg takker jo ikke nei til hverken en ekstra porsjon eller til dessert. Formiddagskaffe og dessert besto av en knallgod blåbærpai. Som kokk må jeg bare berømme meg selv for fantastisk innsats på kjøkkenet og for å handle inn ingredienser før klokka ni om morgenen, men jeg skylder bloggeren "Trines mektige matblogg" en ekstra takk for knallgod oppskrift (den finner du her). Den blåbærpaien kommer jeg til å bake flere ganger!

I går gikk det derimot ikke så bra da jeg skulle innta kveldsmåltidet. Jeg klarte nemlig det kunststykke å helle muslien med melk og det hele, NEDI genseren, NEDI BHen og mellom puppene... Er det virkelig mulig? Min kjære holdt på å le seg ihjel da jeg kom med et dødssrkik og han så at kveldsmaten var plantet i frontpartiet. Det mest komiske var at jeg akkurat hadde kommet ut av dusjen og var nyvasket og ren - det varte ca 10 minutter....

Av og til kan man tvile på sin egen IQ.

Ha en matrik kveld dere også!

2 kommentarer:

  1. smiler....du fantastiske kvinne:)....du får det sagt....takk for tipset på matblogg...regner med du er nydusja igjen..

    SvarSlett
  2. Hørtes ut som en fantastisk dag med både formiddags og middagsgjester. Hva gjør det vel da, at siste måltidet havnet utenfor (hi,hi) Morsom historie...og du skriver så levende at jeg helt klart ser det for meg.
    Ha en flott dag!

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin