mandag 16. november 2009

I´m back!

Ikke det at jeg har vært borte, men jeg har hatt så utrolig mye å gjøre den siste uka. Det som gir meg mest kvaler er den lyseblå karen på bildet over. Han skal nemlig døpes 6.desember, men det er bare å glemme å få giganten presset i noen dåpskjole... Derfor tenkte jeg at bunad kunne være et passende antrekk, men det var jammen lettere sagt enn gjort. Jeg kjøpte nemlig bunad til ham. Først oppdaget jeg at jeg ikke klarte å kneppe skjorta rundt håndleddene hans. Han var for tykk. Ja, ja, jeg kan jo sy en hempe, tenkte jeg. Så oppdaget jeg at han også var for tykk til å kneppe skjorta igjen over brystet. Da jeg skulle ta på ham bunadsbuksa, fikk jeg ikke knappen igjen. Ja, ja, det er ingen som ser det, han skal jo ha på vest over, tenkte jeg, men da oppdaget jeg at jeg heller ikke klarte å kneppe vesten igjen... Er det mulig???
Jeg måtte levere bunaden tilbake til butikken, og sa til mannen i kassa at det må være noen slanke babyer de hadde som modeller... Mannen bare så på Lillegutt og smilte høflig...

Ellers så er jeg så heldig å ha gode venninner som har bedt meg på diverse formiddagsbesøk og lunsjer. Dermed suser dagene av gårde. På lørdag kom til og med ei venninne som forhandler Mary Kay hjem til meg bare for å sminke meg! Så utrolig snilt! En sliten tobarnsmor trenger jammen meg en liten oppfrisking. Tusen takk Kristin, det var deilig med slik luksus :)

Dagene har også vært preget av at Lillegutt maltrakterer det han kommer over. Jeg har grønne planter stående på stuegulvet, eller rettere sagt HADDE jeg grønneplanter på gulvet. Etter flere omganger med juling fra Lillegutt, slengte jeg rett og slett plantene ut i kulda på verandaen. De hadde rett og slett blitt slått knock out. Da gråt 3-åringen, hun syntes det var så trist at mamma ga plantene dødsdommen på den måten.

Har forresten oppdaget noen gode oppsrkifter jeg skal gi videre til dere. Jeg baker og koser meg, må jo nyte friheten den siste måneden med permisjon.

Var forresten så "lur" at jeg tok ut ferien nå i november. Dermed har jeg ikke fått lønn siste måneden. Med tanke på at det er nå man trenger penger pga julehandel og dåp, så må jeg si at jeg virkelig har gjort et sjakktrekk der. Skal ikke klage, jeg har til salt i såret!

Kos dere masse, jeg kommer snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Jeg synes det er en skikkelig søt liten plugg du har=) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den søte lua han har på bildet? =)

  SvarSlett
 2. Hei:) He he-ler!! Good to have you back:) Jeg kom til å tenke på no, han døpes jo i desember- hva med rett å slett e Luciadrakt:) Romslig og god til gogutten din:) klem!

  SvarSlett
 3. Det høres ut som et superfint bord det! Kanskje du kan klippe/skjære ut rektangler i sølv og lime de på bordkort i mørk blå, og skrive m blå igjen? Eller det trenger jo ikke være rektangler da, kan f.eks være hjerter som er litt større en den ene siden på bordkortet, slik at du limer så du ser kurven litt over bretten... Hmpf, det var ikke lett å forklare nei... Jeg kan sende deg en skisse hvis du vil... :))

  det blir forøvrig aldri for mye baby-sniffing! Guri som jeg gleder meg til helgen ja! :)

  SvarSlett
 4. Håper du finner et antrekk som passer gutten til slutt da...Jeg tenker det blir mange
  Mag-nusser på ham den dagen, hmhm.Skjønne barn du har.

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin