torsdag 19. november 2009

For noe svineri...


Ting skjer jammen fort... Fra å være frisk som en fisk, knasker nå min kjære prinsesse Tamiflu. Var hos legen med henne igår, og mye tyder på at det er noe skikkelig svineri som har innvadert immunsystemet hennes. Dermed forventer jeg at vi sikkert ligger som slakt hele gjengen her i heimen.

Midt oppi elendigheten må jeg jo berømme prinsessa mi for å være så flink til å svelge medisin. Tamifluen er jo i kapsler, men Amalie svelger dem rett ned. Stolt som en hane gaper hun for å vise at tabletten forsvant ned i halsen. "Æ kan svælge han" gliser hun tannløst :)

Nå kan dere jo tenke dere hvordan ho mor løper rundt og desinfiserer svinestien. Håndspriten har fått ben å gå på, og jeg anbefalte min kjære å ta seg en slurk vodka i ny og ne... Man kan ALDRI være sikker nok. Dette kan jo bli en interessant helg!

Ha det svinaktig morsomt dere også!

4 kommentarer:

 1. Huffda! Håper dere får en mild utgave :s
  Dere er på den lyse siden ferdig til dåpen, da...

  Jeg så at i neste uke kunne alle under 10år vaksineres i Tromsø, tenkte ta med ungene å få de vaksinert!

  God bedring til tannlaustrollet:))

  SvarSlett
 2. Ønsker dere god bedring, og håper ikke alle i heimen blir rammet!

  Klem fra lykkeliten

  SvarSlett
 3. Hei:) Stakkar lille, god bedring. Jeg har fått svineriet jeg også tror jeg, helt pumpa her. Jeg skal jaggu ta en slurk vodka jeg også, kanskje det hjelper. Takk for tips:) Klem!!

  SvarSlett
 4. Huffda, håper dere får en mild variant da! Og at ikke alle blir smittet. De fleste får nok det der en gang, så da er det kanskje greit å bare bli ferdig med det.
  Her har vi også vært mye syk siden minstemann begynte i barnehagen. Så jeg har også gått rundt med antibac til alle døgnets tider, og desinifisert familien! Litt komisk da. :)

  Masse god bedring ønskes til lille Amalie!

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin