mandag 23. november 2009

Julegris

Med vår flaks, så var det selvfølgelig svineinfluensa Amalie ble smittet med... Dermed har hun vært en førjulsgris. Nå får vi bare håpe at vi andre slipper unna. Håper bare at Lillegutt slipper å få svineriet. Ikke særlig sannsynelig siden han ELSKER søstra si og følger etter henne overalt. Hun har vært hjemme med ham i en uke nå... Jeg venter i spenning...

2 kommentarer:

  1. Oda ble ikke testa, men hun hadde 5 dager med nesten 40 i feber, veldig medtatt og slapp.... så jeg tror jo selv at det var svineriet, men Alma er så langt frisk som en fisk! (bank i bordet), og det er over 1 uke siden Oda ble frisk. Håper Amalie er på bedringens vei og at Magnus ikke blir syk. Når begynner du på jobb igjen? Jeg skal i permisjon fra 1.des, kanskje vi hadde fått til ett kaffebesøk på formiddagen da? :)

    SvarSlett
  2. Hei. Svineriet lurer seg inn overalt. Håper lillegutt slipper unna da. Vært syke her også men ingen har teste om det var svininfl. Og når det gjelder filmen Twilight- jeg satt med en sommerfugl i magan og trodde jeg var fjortis igjen sjæl. Har en datter på tolv, de har sett den maaaange ganger:) Kremt, mora vil også se den igjen, kremt:):) God førjulstid, her skal det pyntas til helgen.. Klem!!

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin