lørdag 21. november 2009

Evig ung!

Nå sitter jeg i en nedspydd sofa og drømmer om denne filmen. Som den fjortisen jeg er, så har jeg også blitt BITT av Twilight-hysteriet. Man er jo ikke eldre enn det man føler seg, så da er det godt å vite at jeg, til tross for mine 30 år, er en tenåring i sinnet. Anbefaler alle å lese Twilight, vi kan jo ikke la fjortisene være alene om moroa! Bøkene er for all del ikke fantastisk skrevet, men historien er såpass fengslende at en bok glir ned på et par dager :)

Jeg har lenge ventet på at film 2 skulle komme på kinoen, men i stedet for å se på kjekkaser på filmlerretet, er jeg alenemor i helga med sykt barn. Helga startet jo fortreffelig. Spy og gørr. På mandag får jeg vite om det er svineinfluensaen som har ankommet stua mi.

Da får heller dere kose dere med kjekkasene, så tar jeg meg av svineriet.

God helg!

1 kommentar:

  1. heisann min venn...måtte innom når æ fikk muligheten...har enda kræsj på pc å vet ikke hvor lenge...klikker snart i vinkel over ikke å få lage innlegg eller å kikke innom dere...fikk sjangsen i kveld,. så da måtte jeg innom deg...ha en fornøyelig kveld og helg videre

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin