søndag 8. november 2009

Kalorienes dag :)

I dag har jeg stått på kjøkkenet fra morgen til kveld, og da er det jammen bra at jeg avsluttet dagen med en tur i spinningsalen... Farsdagen startet nemlig med hjemmelagde sjokoladecroissanter. Det går jo ikke ann å starte dagen på en bedre måte enn varme croissanter med smeltet sjokolade og kaffe latte :)

Da familien var ferdig med frokosten, startet jeg på lunsjen. Den besto av blåbær- og eplepai. Den er himmelsk god, men ser kanskje litt rotete ut... Den smaker jul, høytid og bursdag på en gang, så etter lunsjen tok pappaen i huset barna ut en tur.

Da begynte jeg på middagen som besto av mine spesialkarbonader. De har jeg aldri brukt oppskrift på, men er min kjæres favoritter. De består av hvitløk, løk, ingefær, soltørkede tomater, egg, mel, havregryn, vann, karbonadekjøttdeig, chilli og diverse krydder. En smaksopplevelse :)

Til dessert hadde jeg laget noe som var prikken over i-en etter en slik kaloriholdig dag: HVIT SJOKOLADEMINT-MOUSSE. Det hadde jeg aldri laget før, så jeg var litt spent, men HERREGUD SÅ GODT! Pyntet med litt blått til ære for pappaen i huset, og rosa hjerter som symboliserte oss andre.

Er det rart at jeg nå har svettet 1 time på sykkelsetet hos Sats?

Ha en sunn dag dere også!

De siste kaloriene måtte spises liggende....

4 kommentarer:

 1. Det var jammen mye kalorier på en søndag ja, men de trenger du - du som har klart å amme en baby til 12 kg.
  Når du lager sjokolade crosanter, bruker du sånn frossen butterdeig da?

  SvarSlett
 2. Namnam som alt smakte godt... Takk for farsdagen 2009.

  SvarSlett
 3. Ja, du skuffer ikke Elisabeth! Det så fantastisk ut:))

  SvarSlett
 4. Å hjælpes, jeg som syns jeg slo på stortromma med frokost og gave!?! Kællen din er jammen en heldiggris ja. Så godt ut:) Klem!!

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin