onsdag 21. oktober 2009

Morderiske intensjoner

Av og til er snuppa mi på 3 år farlig kalkulerende, og igår var en slik dag. Det begynner nemlig å bli bekmørkt her i Tromsø. Mørektiden smyger seg inn på oss, så derfor har jeg igjen og igjen snakket med prinsessa om hvor viktig det er med refleks når vi er ute. Kankje har jeg vært litt for direkte i ordbruken, for jeg har fortalt at de som ikke går med refleks i mørket, blir påkjørt av bilene på veien.

Snuppa har tatt dette budskapet rett og slett bokstavelig. I går var vi på middag hos en venninne, og etterpå fikk vi ferske blåbærmuffins og kaffe. Da vi skulle hjem var det logisk nok blitt mørkt ute. Vi kjørte gjennom Tromsø sine gater, og plutselig løp det en mann over veien rett foran bilen vår. Jeg kastet meg på bremsen, men da fikk jeg en høylydt protest fra 3-åringen i baksetet. "Ikke stopp!!!! Han har ikke på seg refleks, og da SKAL man bli påkjørt av bilen!" ropte hun.

Dermed sier jeg bare en ting til alle dere som ferdes der ute i mørket: Ha på dere refleks, for jeg har ei lita frøken som nå er på menneskejakt i nattens mulm og mørke! Hun er nådeløs!!!

9 kommentarer:

 1. Flirer!!! Komisk liten frøken du har:)

  SvarSlett
 2. ha ha ha... jeg ler så jeg griner. herlig liten jente du har.

  SvarSlett
 3. Hahaha, hun sier så mye artig! :) Flirer!

  SvarSlett
 4. Å så søt!!! Og farlig. Godt det er en stund til hun blir 16 og kan øvelseskjøre...

  SvarSlett
 5. Hahaha, nå lo jeg godt her! Elsker sånne gullkorn fra småbarn. Gleder meg til min blir litt eldre å kommer med sånne, selv om hun er veldig morsom allerede nå.

  Her en dag satt hun f.eks med matbordet da det plutselig kom en rap, og Celine utbryder "oi, pjompa!"

  SvarSlett
 6. ja hva som skjedde med boxermannen er et stort mysterium. sambo er sikker på at han bare er homo. så jeg får følge med om han får mer guttebesøk ;)

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. humrer høyt her jeg sitter, men er helt enig om at refleks er veldig viktig.


  PS: måtte slette foran her, en del skrivefeiler som hadde sneket seg inn.

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin