mandag 5. oktober 2009

Sol-sjokk...

Etter nesten 1 mnd med regn og storm i nord, ble vi igår overrasket av sol. Dette sol-sjokket ble så stort for jenta mi at hun fikk 39 i feber da vi dro på tur...

Denne karen holdt seg derimot frisk, så han koste seg ute i kald høstluft.

Vi i Tromsø er så heldige at vi like ved sentrum har en fantastisk tursti som går rundt et vakkert vann. Et eldorado for småbarnsfamilier og andre som ønsker litt idyll i hverdagen.

For første gang i år fikk jeg nyte høstfargene som har kommet seg snikende inn over oss. Første frosten kom igår, og Amalie var begeistret over at bladene hadde fått "pels".

Det er jo sant, det ser ut som pels...

Etter å ha matet ender med gammelt brød og ferske (!) boller var det bare å komme seg i bilen igjen. Amalie var da så full av feber at hun orket ikke å leke mere ute.

Magnus var derimot mer enn klar for mer action!

Nå har vi vært hos tannlegen og trukket fortanna til Amalie. Skriver mer om det senere ;)

4 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har hatt en super høst-tur! :) - synd Amalie skulle få feber da.. Kjempeflotte bilder! Amalie og Magnus er kjempesøte! Så fine farger på klærne til M. :)

  Ha en fin uke i høstværet! :) I dag var det iskaldt ute, brr!

  SvarSlett
 2. Jeg ble faktisk så inspirert av deg i dag, at jeg lot bilen stå i garasjen, og gikk til barnehagen for å hente skatten min i dag! Bare for at vi skulle gå til Prestvannet etterpå. Vi bor nede i byen, så jeg kan love deg at jeg fikk trimmet meg opp alle bakkene ;) Det var jo helt nydelig der oppe! :) Vi fikk en super ettermiddag! Takk for inspirasjon. :)
  Du kan lese mer om det her om du vil;
  http://cisaksen.blogg.no/1254767782__nyte_hsten.html

  Klem Cathrine og lille-Isak. :)

  SvarSlett
 3. Nydelige høstbilder:)) Er herlig når solen skinner selv om ikke temperaturen er like ivrig etter å komme frem!!:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kommentar:) den marihønekaka er veldig enkel og lage! Du trenger ikke særlig mye mer enn en rund ildfastform (om du ikke har en rund kakeform) og rød og svart marsipan. Hodet er laget av kun marsipan, og følehornene er spagetti. Linjen over er laget med en engangssprøyte kjøpt på apoteket. Varmer marsipanen 4-5 sek i microen og har oppi der så sprøyter du ut. Enkelt og fint:) Rundingene er stukket ut med baksiden på en tip. Fargen på ansiktet er ivory, men her kan du bruke vanlig butikkmarsipan-farget:) Håååper snuppa får viljen sin!!:))))
  Ps: Bruker du sjokoladekake under blir resulatet enklere og penere:))

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin