torsdag 1. oktober 2009

For et sjarmtroll!

Dette bildet tok min kjære dagen før Lillegutt kom til verden. Min kjære var godt fornøyd med sine kunsteriske evner.... Det hadde jo vært usannynlig arti om jeg kom til sykehuset med den tegningen på magen, men slik gikk det ikke - uheldigvis!

Nå er klokka snart 10 på formiddagen og jeg har allerede klart å gjøre dagens blunder. Jeg skulle kjøre bilen til service i dag tidlig, men jeg var så trøtt at jeg klarte å kjøre forbi bilverkstedet.... Min kjære, som sto der og ventet, så at jeg kom durende og han rakk akkurat å tenke: Der kommer Elisabeth, der drar Elisabeth.
"Jeg vurderte om jeg skulle ringe deg for å få deg til å snu" kommenterte han da jeg noe flau kom tilbake etter å ha innsett fadesen.

Ha en strålende dag dere også!

5 kommentarer:

 1. Vil ønske deg en riktig god dag. Fant bloggen din i går, og har lest alt sammen! Du er utrolig god til å skrive, og jeg har ledd høyt ved mange av historiene dine!

  Flott familie du har!

  SvarSlett
 2. ha flira godt te innlegget her og det under....søkke førr ett opplegg:):)...æe å litt sånn....igår da æ va på stepmaskinen skreik æ te treningsveninna mi; ka f...e det vi utsett oss førr....korrpå ho svare; si heller koffør vi ha utsett kroppen vårres førr vi måtte start med denne torturen....æ digga bloggen din, å ha som sagt flira masse...æ kalle heimen her av og te førr det glade vannvidd...å æ har en venn i sør som kalle mæ førr galskapen fra nord...ha en fantasisk dag..ha du vært nærmere ha du fått kaffe/te og nylagde vaniljeknuta....mmmmmmh....(gomatræva..det e æ)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Hehehe, jeg kom over bloggen din med å legge merke til bilder i en bloggliste :-D Hoho, nå måtte jeg le!

  Ha en flott 1. oktober!
  Klem fra Jorid

  SvarSlett
 4. Jeg så for meg at typen gjorde en feil å tegna med vannfast tusj å at det ikke ble tid å få noe vekk før du måtte avgårde...ler meg skakk

  SvarSlett
 5. Hahaha:) Kjørte du virkelig forbi?? Hahahahah! Knekker nesten sammen her:) Herlig!!! Ja vi må få til å møtes en dag, for alt vi vet kommer kanskje ungene godt overens!! De er jo jevngamle iallefall!!

  Fin tegning og fin mage du hadde!! Er det med lillegutt eller Amalie? Ha en fin kveld:)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin