fredag 2. oktober 2009

Verdens heldigste....

Se hva jeg har fått av verdens beste kollega! Jeg må jo være verdens heldigste! Tenk å få store mengder hvit sjokolade på en helt vanlig dag!

Jeg er GAL etter hvit sjokolade, så dette er noe av det beste jeg kan få. Lurer på hvor lenge jeg klarer å bevare denne hvite skatten....

Er det ikke typisk at det som er sinnsykt godt er sinnsykt usunt? For min kollega vil meg jo bare godt, jeg synes dette er godt, men sjokoladen gjør meg ikke godt. Triste greier.


Nå skal jeg i alle fall sitte her i sofaen og synde litt. Det er tross alt fredag kveld. Min kjære er på kurs, han holder på å ta mesterbrev, så da må jo jeg kose meg litt når jeg er mutters alene. Eller..... ALENE er jeg ikke. Jeg har jo to små her som minner meg på det ABSOLUTT HELE TIDEN.

Ha en sjokoladerik kveld dere også!

4 kommentarer:

 1. å det der så skikkelig snadder ut! Herrlig å bli husket på og bare spis med god samvittighet!!

  Ha en flott helg!

  Klem!

  SvarSlett
 2. sukk....snakker om å ha heldige venner som forærer deg dette...sukk..så innmari fristene ut....nyt sjokkisen du..og go helg

  SvarSlett
 3. Håper du fikk nytt å være alene litt også da! :) Her lukter det nybakte skillingsboller - nå skal jeg synde litt mens Ida sover formiddagsluren sin! Været tilsier i allefall INNE! Her virkelig øser det ned på ekte vestlandsvis!

  SvarSlett
 4. Mmm så heldig du er. Jeg syns ikke du skal tenkte på at det er usunt. Kos deg du...
  Ha en riktig god helg.

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin