søndag 11. oktober 2009

Ufrivillig farvel til bloggen

Dere vil ikke tro det, men slik ser dataskjermen min ut nå.... Dermed må jeg legge bloggen død - for en stund. Forferdelig trist. Det er egentlig helt utrolig, men det var en høststorm som tok livet av datamaskina mi.

På fredag var jeg hjemme alene med lillegutt. Plutselig kom et enormt lavtrykk innover Tromsø. Jeg som ante fred og ingen fare hoppet 10 meter i sofaen da lavtrykket gjorde så ilden i ovnen ble presset ut av ventilen og sto 1 meter inn i stua. Har aldri opplevd makan. Røyk og ild midt i idyllen. Jeg ble jo vettskremt, og lurte på hva i huleste det var som skjedde. Satte meg i sofaen, og tror dere ikke at det skjedde en gang til! Plutselig kom et smell, og ild og røyk sto rett ut i stua igjen. Vettskremt løp jeg til telefonen for å ringe etter min kjære. Han mente lavtrykket ute var årsaken, men han kastet seg i bilen for å se om det var skader. Jeg satt med macen på armlenet til sofaen, og ventet. Min kjære banket på kjøkkendøra for at jeg skulle låse opp, men da jeg reiste meg fra sofaen klarte jeg altså å dytte dataen i gulvet. Skjermen knuste, og alt pga et lavtrykk over Tromsø. Hadde ikke det idiotiske lavtrykket kommet, så hadde ikke min kjære kommet inn kjøkkendøra og jeg dyttet dataen.

Reprasjon på dataen koster 7000 kr.... Heldigvis har vi god forsikring, så nå må jeg bare vente og se hva som skjer....

Derfor blir det stille fra min kant fremover, jeg får heller ikke besøkt alle de flotte bloggene deres. Jeg kommer sterkere tilbake, jeg lover!

See you!!

3 kommentarer:

 1. Oi, så kjipt.. Håper macen din blir fikset snart da, og at det ikke blir så dyrt! Kommer nok til å savne blogg-innlegg fra deg, men du kommer nok sterkt tilbake igjen. :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Åh, nei så synd og veldig synd for meg som er avhengig av bloggen din. Gleder meg til du er tilbake

  SvarSlett
 3. Uffda, så irriterende!
  man blir jo "litt" avhengig av den bloggen;)
  Håper det ordner seg fort:)

  Finfin ny uke til deg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin