lørdag 25. april 2009

Snakk om å torturere seg selv!

I dag har jeg faktisk skremt 2-åringen min. Ho mor har nemlig vært og trent etter ett innfall av galskap i går (les om det her). 1 time på sykkelsetet gjorde så jeg ble forvandlet fra Elisabeth-mamma til en prustende hval med sprengte blodkar i ansiktet....
Min kjære samboer ante at dette ville skje, så han både kjørte og hentet meg på treningssenteret, men da jeg kom inn i bilen stirret 2-åringen forskrekket på meg. Ho mor var jo ikke til å kjenne igjen! "Mamma er bare litt sliten, mamma har nemlig syklet" prøvde jeg å berolige henne med. " Sliten i øynene?" sa hun undrende. Blodskutte øyne i kombinasjon med mor i treningsklær kan være kraftig kost for ei lita tulle.

Min samboer var bare glad til for at han ikke måtte hente meg på akutten, han var forberedt på det, sa han. De hadde til og med vært i butikken og kjøpt sportsdrikke før de hentet meg, så den lå klar i setet mitt i tilfelle jeg skulle være akutt dehydrert.

Spinning på en lørdagsmorgen er ingen spøk. 1 time med blodsmak i munnen gjorde så jeg faktisk tenkte at det hadde vært bedre å bli littegrann torturert. Heldigvis satt jeg bakerst i spinningslokalet slik at ikke alle så den prustende småbarnsmora som på slutten ikke klarte å spinne, men utførte noe som lignet på krampeaktige spasmer på sykkelsetet. Apropos det sykkelsetet.... Tror jeg har fått gnagsår på unevnelige plasser. Akk og ve. Jeg skal tilbake neste lørdag. Nå kan det vel bare gå oppover???

4 kommentarer:

 1. Spinning var virkelig aldri min venn(da jeg brukte å trene..)
  Da man satt på setet, ville jeg bare reise meg, og når man skulle stå å sykle ville jeg bare sette meg haha!! De der setene er IKKE laget rumpe over str. 36........

  Du er tøff, og det kan jo bare bli bedre:))

  SvarSlett
 2. Bra det er flere enn meg som er litt på hugget på trening og puster som en hval. Jeg hadde musikken på full guffe i går og jeg tenkte etterpå da jeg hadde møtt folk at herregud jeg heiv sikkert etter pusten da jeg passerte alle folkene...hiii syns jeg hører det. Bra det finnes en volumknapp slik at jeg slipper høre min egen pust.

  SvarSlett
 3. Sånn var det for meg også når jeg begynte å trene etter Ingrid var født. Men det blir bedre, mye bedre og i dag klarer jeg greit de tøffeste timene.

  SvarSlett
 4. Marshmellowsfondant (er oftest forkortet til mmf, google "mmf oppskrift" så finner du den)er veldig greit å lage, smaker kjempegodt sammen med sjokoladekake, men jeg liker ikke å jobbe med det, jobber aller helst med marsipan! Såå enkelt med ferdig marsipan i butikken som bare er å farge!!:) Du, et tips er å gå inn på festkaker.no, der er det MASSE informasjon om kakepynting og et forum hvor man kan diskutere og spørre om kaker til man blir grønn i fjeset!!:) Masse steg for steg beskrivelser og et bildegalleri!!:)

  Ser du bor i Tromsø, bor på Finnsnes, var på mitt første kakekurs i Tromsø nå i vår! Kom over festkaker siden for et år siden, og da var jeg hekta!! Hadde syslet litt sånn smått med dekoreing året i forveien, men ble så sinnsykt inspirert av å være der inne at det bare ble mer, og mer og mer...

  Til sambo's og pengebokas store fortvilelse!!!

  SvarSlett

Blogglisten
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin