fredag 24. april 2009

Gruer meg allerede!

Dette bildet lyver ikke, i morgen skal denne jenta prøve å finne ut om kroppen fortsatt virker! Våknet i dag med en galskap som sa at jeg skulle melde meg på spinningtime imorgen formiddag. Jeg må si at jeg allerede gruer meg, for denne kroppen har stort sett sittet helt stille i et år nå. Ble gravid i april i fjor, og fikk bekkenløsning så og si med det samme... Dermed ble denne jenta en sofaslave. Etter keisersnittet i januar har jeg kun vært ute på noen trilleturer, men NÅ ER DET NOK LATSKAP!
Mann og barn blir i morgen formiddag forlatt til fordel for litt trening. 1 time på sykkelsetet gjør nok så ho mor ikke kan gå de nærmeste dagene. Hjelpe og trøste.
Tok også sjansen på å melde meg på noe som heter Babysats. Det går ut på å bruke babyen som manualer. Det er litt dårlig gjort for meg, for jeg har en gigant av en baby. Han veide 9120 gram på 3 mnd kontrollen, så det er ikke en babystørrelse på ham akkurat. 1 åringer veier jo det samme... Denne treninga er på tirsdag, så jeg får håpe at kroppen er i lage igjen til da etter sjokkopplevelsen på sykkelsetet.
Ønsk meg lykke til, for det trengs!
Stølhet, here I come!

1 kommentar:

  1. Jeg har heller ikke kommet meg på trening etter fødselen. Og nå har det gått over 8 måneder! Skulle egentlig begynne på babysats, men følte ikke at tiden strakk til (eller, kanskje heller overskuddet.. Latskap med andre ord!)
    Nå regner jeg med det er for seint, siden lillegutt er høyt og lavt for det meste av tiden!

    Skal si du har en stor gutt. :) Min lillegutt på 8 måneder er bare 8 kg! Da skjønner jeg godt du syns det er urettferdig ;)

    Hvordan gikk treningen da? :)

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin