mandag 20. april 2009

Sjokolade og trimmende elefanter...

Sjekk hva som dalte ned i postkassa mi! Endelig kom min etterlengtede sjokolade som jeg bestilte på nettet. Hvor lenge den varer i dette huset er uvisst. Min samboer tror ikke den engang varer til han er hjemme fra jobb i dag... Som dere ser har jeg allerede begynt på spisinga. Skulle absolutt ha ventet med det, for barnefødsler gjør ikke akkurat så kroppen er klar for sommeren. Det er jo snart sommer, selv om det ser slik ut utenfor hos meg i dag...

Jeg skulle absolutt ha begynt å trent litt, men da mener jeg for all del ikke at jeg skal løpe. Det er jeg ikke videre god til, dere kan lese om det her. Har aldri vært løpeentusiast, husker med skrekk da jeg som 18-19 åring skulle ta meg en løpetur. Jeg pusta som en hval, musklene skreik i kroppen og da jeg kom til en svær idrettsarena noen km fra huset angret jeg på hele løpeturen. Jeg følte meg direkte uvell og var sikker på at jeg hallusinerte da jeg på veien foran meg så en elefant komme gående mot meg. "Herregud, nå har jeg dratt det for langt" tenkte jeg. "Nå ser jeg jammen meg syner også!" Men elefanten var sprell levende han. Det hadde kommet et sirkus til hjemstedet. og det var ikke bare jeg som var ute og mosjonerte. Elefanten var også ute og strakk på beina på idrettsarenaen. En dyrepasser var med ham, men jeg så ikke han med det samme... Dermed så løper ikke jeg så mye. Når man møter på elefanter i levende live, så tror jeg heller at jeg holder meg til spinning i trygge lukkede saler.


Nå skal jeg og dette sjarmtrollet på 3 mnd kontroll. Han skal få sprøyte, så jeg regner ikke med at han smiler så hjertelig akkurat da... Hadde tenkt å trille bort for å forbrenne noen kcal, men været gjør så jeg lurer på om jeg skal ta bilen - mens jeg tygger på sjokolade....

3 kommentarer:

 1. Hehe, jeg er ikke like flink hele tiden......men må begynne å prøv litt hardere nå!! Jeg klarer meg aldri heelt uten sjoko, så har kjøpt bocca 70% for å overleve:))

  Sjekk bloggen Chatrine, hun foreslår bloggtreff i Tromsø! Hiv dæ med!

  SvarSlett
 2. Hjelpe meg for et vær. Jeg skal aldri klage på været her jeg bor igjen. Tenk å treffe på elefanter når man er ute å løper, glad det ikke var meg for da er det mulig at sirkuset hadde tatt feil av elefanten og meg og at jeg måtte opptre i manesjen resten av livet. Så vakker prinsen din er. Også syns jeg du skriver veldig bra!!

  SvarSlett
 3. Heihei!
  Tusen takk for kommentar til meg! Jeg tror jaggu ikke jeg har sett bloggen din før, så dette var koselig!
  Nydelig liten kar du har:)

  Jeg tenkte kansje at det hadde vært litt gøy å treffe andre bloggere fra området:) Vi blir jo liksom et lite samfunn i "syberspace" og kan jo ha det koselig å treffes i virkeligheten også. Så nå håper jeg bare at mange viser sin interesse og melder seg på:)

  En finfin kveld til deg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin