tirsdag 21. april 2009

Tror faktisk jeg har gjort noe smart akkurat nå!

Jeg er faktisk så dum at jeg nå tror jeg har gjort noe riktig så smart:) Jeg tror nemlig at denne lille saken skal gjøre alt av leggerutiner til en sagablott.
Som dere sikkert vet så har jeg en meget bestemt liten 2 åring. Hun godtar ikke hva som helst her i verden, og dermed har det nå begynt å bli vanskelig å få henne i seng. Kveldene i nord har begynt å bli lyse, så hun forstår ikke helt hvorfor hun må til sengs når det fortsatt er dagen ute. Jeg har sett på med gru hvordan jeg skal få henne til å legge seg når midnattsola slår seg på, men nå tror jeg som sagt at dette problemet er løst!
Har bestilt meg denne Bunny Clock som dere ser på bildet. Når det er dagen har han øynene åpne, men når det er natt lukker han øynene og sover. Dermed kan jeg stille inn at kl 19.00 er det natt. Da legger kaninen seg, og det er ikke lov å stå opp før kaninen har våknet igjen. Kan jo stille den på kl 07.00. Når kaninen har åpnet øynene er det dagen, og små 2 åringer kan stå opp! Orker ikke å ha en 2 åring hylende på soverommet kl 3 om natta som påstår at det er dagen for at sola skinner og fuglene synger. Nå kan kaninen fortelle henne at det er natt!

Smart eller hva? Nå er det en slik kanin ute i en eller postterminal på vei til meg og 2 åringen. Håper virkelig at dette blir en hit i sommer, for selv jeg har jo store problemer med å holde styr på døgnet når det er sommertid. Kanskje jeg trenger en slik selv også???

3 kommentarer:

 1. Har hørt om disse smarte tingene! Og hvor er vidunderet kjøpt? Kvanta kosta?

  SvarSlett
 2. Så smart klokke! :) Håper den funker. :)

  SvarSlett
 3. Ha ha ha - jeg må le av din beskrivelse av cruisepassasjerene!!! De skulle tatt seg en aldri så liten reality check før de dro! Men godt de har med skjerf i alle fall!!!

  Jeg har lagt en liten utfordring til deg på siden min!!!

  Hilsen Tonemor

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin