torsdag 16. april 2009

Slik skal dagen startes!

Sjekk hva jeg mesket meg med idag tidlig! I går kveld ble endelig min kjære Rancilio reparert, så nå kan jeg igjen lage meg kvalitetskaffe! Espressomaskina har nemlig ligget for døden en stund, dere kan lese om det her, men nå i disse påsketider har den faktisk gjenoppstått!

Dette ble feiret litt ekstra med sjokolade og greier, kjenner nå at jeg hadde ikke trengt å pøse på så mye, for jeg er litt småkvalm... Uansett så var det en deilig morgenkaffe jeg koste meg med.

Må legge til at jeg i dag ikke har noen flaggdag i stua (det var det nemlig i går, du kan lese om det her), for natta var alt annet enn stille og fredelig. Skal finne flagget frem igjen når Lillegutt gjør seg fortjent til litt feiring. Min kjære ble litt perpleks da han kom hjem igår og flagget var plasert midt i stua. Han var redd han hadde glemt en eller annen viktig dag, men det hadde han ikke. Deriomt så kom han hjem med roser til meg i mars. Han trodde vi hadde 10 1/2 årsdag, men det er ikke før nå i april. Jeg takket uansett hjertelig for rosene!

Nå skal jeg hoppe i dusjen. Er ekstra spent på morgenritualene i dag, for nå skal jeg sjekke om sminken jeg bestilte på nettet passer meg... Oppfølging kommer!

5 kommentarer:

 1. AAAAAAA det der så godt ut. Sitter her med en Latte karamell nå men den der hadde jeg også gladlig drukket uansett for kvalm eller ikke! Jeg bare elsker sånt

  SvarSlett
 2. Den kaffen saa raadigg ut:)
  Fin blogg du har!
  Jeg er i samme situasjon som deg; en soenn paa 2,5 aar og en pitteliten babygutt paa 5 uker!
  Kjekt aa lese om andre i samme situasjon!
  Heidi.

  SvarSlett
 3. Åh, nå ble jeg glad for at du hadde lagt igjen kommentar på bloggen min. Sist jeg var innom deg syns jeg bloggen din var så morsom og fin og tenkte; ja her skal jeg følge med, men så klarte jeg å ikke legge deg til på lista mi og jeg fant deg ikke noen steder så nå skal du legges til.

  SvarSlett
 4. Det så ut som en god start på dagen ja!!

  Hilsen Ljo

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin